Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragane kad te sretnem imaš piće i mezu od mene za nastup na ATV televiziji u petak. Neka si onom kobejagi profesoru iz Beograda zapušio par puta usta. Imaš podršku od svih nas normalnih građana, i hapsi stari sve odreda ako su nešto muljali pa makar da mi je rođeni otac.
Malo si pomiješao Dragane.
pusti se ba toga dragane jabuko sa grane, nego ti nama reci kad cete nastaviti sa hapsenjima politicara? kad ce mile, čova, bake, zlaja, itd. doći na red?
@kradempoitaliji on je trenutno capo di tutti capi :)
@kradempoitaliji On i gore pobrojani su takođe razlog sto već nemamo status kandidata jos odavno, sto smo po siromaštvu, kriminalu, korpuciji, nepotizmu, nezaposlenosti, itd. među najgorim u evropi a i u svijetu.
Mektic ima glas ko tudjman
Ministar zvani "NEŠTA"-za one koji ne znaju prevod je "NEŠTO",a završio 2 fakulteta.
Mozda je zavrsio za sumara i poljoprivrednika pa mu pravopis nije jaca strana 😜