Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi nesto sazivas sjednice konstantno pricas i pricas a nista ne radis. Dojadio si covjece i Bogu i narodu.
TI SI U KRIZI OD KAD SI SE RODIO!
Cim stignu na granicu i zatraze azil odma im dat drzavljanstvo po kratkom postupku. Pobjece brze nego sto su dosli.
tebi je bitan novac a nije bitno nekome pomoci, bitno je "isprovociarti" krizu pa onda uzivati
ima vas puno na vlasti koji nevrijedite nista a uzimate puno govna
KMEKtic
Deportacija.
najjaci lik, neka bolan imigranata vidis da svi nasi odose bolje i oni nego pusta zemlja
⚜️ARBIH
pa gdje su oni humanitarci vukovi iz rs, neka se malo aktiviraju u humanosti
Ma uvedite nove akcize, povecajte PDV na 25%... stanima veze.. nece se niko buniti
Hoćeš da se popune TVOJI DŽEPNI RESURSI đubre jedno!
moj mekta, pa tvoji dole muljaju sa migrantima i dovalce ih u BIH ... salji policiju i sve agencije da love djukce, nemam nista protiv migranata ali mi smo mala zemlja i nismo u mogucnosti to da servisiramo ... od EU ne treba nista ocekivati dok oni pomognu mozes i da crknes ...pa nisu 1 euro dali Turskoj i sl. a zadrazvala je godinama i drzi 3-5 milijuna migranata - koliko su licemjerni ... samo na granicne prelaze i jake kontrole - vracati sve ..
@x1111tayson to su ti braća ebo te ćaća?!
cim smo imigrantima dali mogucnost da imaju 7 dana da se jave u centar za izbeglice u Sarajevu...........rijesili smo se problema......za tih sedam dana oni i ne pomisle da dodju u SA nego kako da predju granicu prema hrvtskoj....nemamo mi problem....oni ne ostaju ovdje
Kako ne ostaju ako ne mogu dalje? Neki dan su na području Livna uhvatili četvoricu koje je netko iz Trnova dovezao dotle. Livnjaci su ih vratili nazad u Trnovo. A koliko čujem, Trnovo je puno kao šipak. Znači, problem postoji.
@dgscorp Ma to su irgati, došli da zidaju po Trnovu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta imaju zajedničko Hawking i Mile Dodik? E pa, jedan je se otkačio sa aparata, a drugi će u oktobru da bude na aparatima...ahahahahahaah
Hocete dodatna sredstva, za "dodatne" aktivnosti? Razgulite vise!!!