Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Meketiću svaka ti dala 😀😀😀😀
meletic je obicni jarac koji mekece kao sto rece dzevad galijasevic
al eto bosnji preci ovaj srpski spijun od covjeka koji je branio Maglaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ranjeni Dodik je najopasniji Dodik .. razletio se bio ko čigra da to spriječi .. medjutim .. vrag dodje po svoje
Mektiću svaka čast. Hajd sad se uhvati malo i Bakira ali prije njih Lagumdžije i Nikšića.Ne mogu ni otići sa vlasti a ni za što nisu krivi
Bravo Mekticu! Narod treba da shvati da nijr problem RS vec kriminal i korupcija.
ima moju podrsku, nek radi svoj posao
nekontam nestali milioni koda je jedna marka pa nemogu da saznaju gdje su pare nestale.
I mico (alias Milorad) je isto tako pricao dok se nije dohvatio fotelje... Mektic samo medijski prica i na kraju upeca klosare koje svaka policija moze da hapsi... zasto ne hapsite ove hostaplere koje nas svakodnevno gledaju u "lice" i pricaju o necemu zvanom "napredak drzave"?!?!
Za kradju tolikih miliona mora neko odgovarati.
.... SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima koji tu izdrkotinu vole i poštuju i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
dobbar ovaj mektic.
Jel i Dodo u tih 14 anonimnih osoba?
Untouchables....ajde konačno da se krene sa čišćenjem go..na.
http://refugia.e-sim.org/lan.10758/
Mektić jedini, nevezano za uspjehe optužnica i tako dalje, ima damu da javno optužuje glavonje iz vrha bez ikakvog straha. Šteta što mu je mandat ubrzo gotov..
pa vidis da mektic ganja pokojnika..pokojni gavrilo je umro prije godinu dana.....sds je cekao da covjek umre pa onda pokrenuli neku istragu....zar to nije montipajton komedija?
Pocetak kraja jedne jadne generacije lopova..