Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu politicka partija iz koje je dosao ali je ovo jedan od rijetkih ljudi iz struke koji zna sta radi i kako se radi, kamo srece da je vise sposobnih, a ne podobnih.
Slazem se. Ovo je prvi put da covjek moze osjetiti neku vrstu iskrenosti u necioj izjavi.
@drinsky1 MEKTIC JE NAJVECA LJUDINA MEDJU VAMA SRBIMA☝️️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mektiću svaka čast, sad trebate ubrzati ovo hapšenje, vidi da se raspiše nagrada 50.000,00 KM za informaciju gdje je dvostruki ubica, i da se privede pravdi. Novac dat od nagrade naplatite od roditelja monstruma.
Ovdje mora da bude odgovornost i policijskih službenika i komesara i ministara", kazao je Mektić. Naravno da mora! Bravo Mektiču, neka si im svima uputio kritike i neka si tražio suspenzije odgovornih. Sve si istinu rekao, bez dlake na jeziku. Da je takvih kao ti više!
šta potparol kaže na ovo, ipak se može reći da je zadovoljavajuće? ili ipak nije?
King!
Imao sam rezerve prema njemu, ali sad je ministar broj jedan za mene.
de nam pojasni suspenziju...? jel to ono kad ne ide na posao mjesec dana pa poslije sve u redu(samo da napomenem za tu radnju su uzeli para da mogu bit nekoliko godina na suspenziji)
Metkicu i ti si ministar sigurnosti, sta li je tvoj posao? DA pricas ili da kordiniras
Halo kretenu, ZATVOR i suđenje za SAUČESNIŠTVO, kakva suspenzija!
Prvo si ti trebo dat ostavku pa onda ostali...
Kad sam bio na testiranju za graničnu policiju momak koji je imao ubjedljivo najbolje rezultate na testu fizičke spreme i maksimalnih 50 bodova,na testu psihičke sposobnosti dobio je 2 boda,a pitanja su bila;đesi,ba,šta ima.... Al zato narkoman (sin doktora),koji zamalo nije se unesvestio poslije 5 sklekova,je dobio 50 maksimalnih bodova... I sad se kao mi čudimo kako je ovaj majmun prošao granicu.... AL I TO JE BIH....
bar neko ima muda pa reci pravu istinu i pravo stanje sigurnosti u BiH...indirektno i u prenesenom znacenju je rekao da su i policija i ostale sigurjnosne agencije korumpirane i u svojstvu kriminala i vladajuce strukture
Sa ovakvim srbinom se ponosim:-)Bravo srbendo, svaka je ko u Njegosa!
Mekticu ti si covjek iz naroda i tebi svaka cast, ovo ostalo sve go kriminalac.
Svaka cast
Trebaju odgovarati znali su da je doticni u bjekstvu. Saucesnici u ubistvu.
Konacno da cujemo istinu.