Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ga imam i samo cekam priliku da vas sve lijepo pozdravim..
@SvakaNaMjestu kad budeš prelazio granicu baci ga niz rijeku
pa ti i jesi Ministar sigurnosti,zato i jesi siguran,da ih nece biti,sve vi unaprijed znate olos politicka,,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ostat cemo mi i bez drzave a nije samo pasosa
@neozbiljan zar se ovo moze nazvat državom? ko ima priliku nek ide
Bosnjaci, dok traje sveopsti napad ustasa na BiH i Bosnjake prestanite kupocati rvatske proizvode, prestanite kupovati u rvatskim trgovackim centrima. NE KONZUM! NE AS KRAMAR! Kod rvata u prodavnici npr. u Jajcu ne mozes kupit BH vodu, sve ustaske. Zato Bosnjo, nemoj da te ustase levate.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve sam sigurniji da ce ovaj narod do pameti da ce vam svima uskoro yebat mater..
Dosad ste mogli 100 tendera napraviti. Ko vas moze natjerati da kupite skuplje.
Alijin mali kaže samo kren'te sa bismiletom... ako ti je nafaka proći ćeš i brez pasoša...
Srecom kada ides sa traktorima netreba pasos opet srbima odgovara,a mi cemo cekati bolju priliku..
Onda ima da vam jeb.... majku svima redom
Onda Cemo van jebati Majku svima Redon
Ma kome se ne svidja NASA BOSNA mars iz BOSNE ostavite je nama Bosnjacima Srbima Hrvatima i ostalim koji vole svoju rodnu grudu svi koji ne vole Bosnu i Hercegovinu neka idu mi se necemo ljutit ...
Pih sve sam sigurniji da je to vezano sa raspadom BiH,pa cemo morati mijenjati pasose opet.Narode mijenjajte KMove u evrce,ili bilosta drugo moze i jeni.ovi nso opet hoce popljackati.
Cilj nedostatka pasoša jeste da se spriječi odlazak mladih i sposobnih iz zemlje, a ne kojekakve budaleštine o nedostatku materijala. Prošle godine 90 000 većinom mladih napustilo BIH
Pa raspada se BiH zar nevidis.Pasose nece vise praviti,jer dolaze nove drzavice.BiH je vec izlaufana prica sad ce da se pricaju neke nove price.Rata nece biti,samo ce se jednog jutra pojaviti NATO snage puna BiH i reci e sad ce biti ovako.
@SchwabenMajstor jesi vidio novu mapu raspada BiH. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=131636270690122&set=pb.100015312495881.-2207520000.1487619619.&type=3&theater
Ovaj sve radi protiv Bosne i Bosnjaka...zar to ne vidite
Ti si neki Bakirom mazgov,pa bakir najvise radi protiv bosne i Boshnjaka.To smo svi do sad shvatili covjek 20 godina pisa uz vjetar i sve nas popisava.I nikako da prestane.
Bosnjaci, dok traje sveopsti napad ustasa na BiH i Bosnjake prestanite kupocati rvatske proizvode, prestanite kupovati u rvatskim trgovackim centrima. NE KONZUM! NE AS KRAMAR! Kod rvata u prodavnici npr. u Jajcu ne mozes kupit BH vodu, sve ustaske. Zato Bosnjo, nemoj da te ustase levate.
Ja kupujem u Bingu i tamo su sve vecinom ustaski i cetnicki proizvodi.
http://www.vecernji.ba/sipa-uhitila-jednu-osobu-zbog-sumnje-na-zloupotrebu-polozaja-i-pranje-novca-1088512 Ovaj je kurton kriv i odgovoran za ovo stanje. Da je ovo normalna država davnih dana bi visio i kiselio bi se negdje obješen na stubu al ovako je kako je. . .
bošnjaci hoće da unište jedinstvenu i cjelovitu bih,stvaraju paralelne strukture države,ko bi reko da se čuda dese,da srbi traže da se poštuju institucije bih,u ovom trenutku bošnjačka politika ugrožava normalno funkcionisanje države,ili su odustali od bih,i žele podelu bosne.
Nisu Boshnjaci nego Bakir,i sve to radi pod krinkom patriotizma i tjeranja neke pravde za boshnjake od koje niko nema koristi.Sve mi se cini da je jedini cilj Bakirove SDA podjela BiH.Sto je za njihov koncept Boshnjastva i logicno,moraju imati svoju teritoriju kako bi razvijali i osigurali boshnjashtvo,od bosanstva su davno odustali.
moj je uvijek u džepu, a mijenjam ga za novozelandski uz moju doplatu
GRANICE NAŠE DOMOVINE BOSNE: Među državama preovladavaju interesi. Bosna ima granice prema Hrvatskoj, CrnojGori i Srbiji. Prve dvije se uklapaju uglavnom slično kao i u cijelom svijetu. Ali treća predstavlja povijesno gledano izuzetno visok rizik u smislu da bi preko nekog cestovnog ili željezničkog mosta na rijeci Drini moglo biti transportirano u Bosnu nešto što bi moglo imati izuzetno teške posljedice za planetu. Nedzirati to rigoroznije.
JEst i ja sam cuo da Srbi namjeravaju prvu atomsku probu napraviti u Bosni.