Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laktaški rokće...Teme dodika: Ocjepljenje...referndum...Necu u sarajevo...referendum o ocjepljenju...Republika srpska...Necu u sarajevo...referendum...Necu u sarajevo...Vitalni nacionalni interes....necu u sarajevo...Referendum...Necu u sarajevo...100 hiljada arapa stiže u bih...referendum...Necu mudzahedini...Referendum..Necu U SARAJEVO---------kraj mjeseca-------6000 KM U DZEP!
@Ecolo Bravo, u par riječi opisan mjesec dana nepotrebnog teleta. I da je samo 6000.... A još nelegalni ostatak, taman izađe na 600.000 mjesečno.
@Ecolo Da budem iskreni i na Klixu su to vecnom teme Dodik + Aluminij
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik štiti hrvatski interes e Mektić bošnjački!
Poglup si ti da to shvatiš. Probaj sa pajdašima iz SDA pa možda i shvatite. A ti ko fol Srbin, hahaha
Hrvatska je suviše tolerantna, zato ovakve nebuloze. Gradnja cesta, mostova, bolje povezanost je u interesu svih. Mislim da HR mora pojačati kontrole ulaza, pa da i ovakvima kaže, "Hvala niste dobro došli".
Pa kad se Covic ne brine o Hrvatima, mora neko!
Ali tvoj SDS mu je dao podrsku u skupstini RS-a, tako da nema neke bitne razlike.
Mektiću ti nemaš ni 3% podrške srpskog naroda,,,i zato ga molim te ne uzimaj u usta,,,totalno si nebitna politička figura u srpskom narodu,,,lepo ti ostani u u toru u kome si i sad,,,prase u Teheranu
Moj Mekticu, kome ti lekcije držiš? Pa ti si onim najvećim srbomrscem hadzikomplikovano protestvovao, od toga ne može niže.
Nacionalni interes srpskog naroda....tako se piše...a čita se lični interes Milorada Dodika.
Ne samo dodik nego i parlament PC.. malo im bio jedan jasenovac, stara gradiska i potkozarje..
Bando, kad cete poceti gledati vitalni interes covjeka bez etikete?
Boze da li je moguce da je lik ovoliko debil. Nije Dodik izglasao odluku vec je to uradio parlament RS. Tacnije dve trecine parlamenta, sto znaci da je u toj odluci ucestvovala i opozicija. Ne brini ti meketalo za Srbe, znaju oni vrlo dobro sta rade. Nego bolje da se uvatis posla, umesto sto si non-stop na telefonu i non-stop pred novinarima. Migranti ti vrsljaju po drzavi, a ti mekeces.
Cega je se lik dosjetio.
Pored Mektica i Hadzikadica mi imamo Dodika i Dzaferovica...
Strašno je što svi vi razdvajate interese jednog od drugog naroda. Samo dobro glup ili zao čovjek može misliti da njemu može biti dobro a komšiji ili dvojici komšija loše. Kreteni
svi ste skupa strasni