Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pohvale Ministru Mekticu. Nadam se da ce te ostati pencilin za sve vrste ekstremista i kriminalaca.
Bolje da se ne pretvaramo budimo ono sto smo inace😂
Jednog dana saznat ces Za sve ucinjene gadosti Ne prepustaj se melankoliji Idi dalje. Kad me vise ne bude I kad dodu po mene Ne prepustaj se melankoliji Idi dalje. Netko uvijek nocu nastrada. Covjek u dnu ulice Cita krive novine Ne prepustaj se melankoliji Idi dalje Slabo igras bakice Zar su tvoji poroci Strah od smrti I lose sjecanje Kao da se nista nije dogodilo Hvala Bogu Krivi su oni drugi Strah od smrti Lose sjecanje Strah od smrti
bakira sto dalje od ovog samita
Bakira u kavez, nepustaj ga dok se nezavrsi. Usrace opet nesto.
Samo se ti nemoj pojavljivat na samitu i možda i pokažemo.
Prilika da izgledamo kao da smo normalni.
kome se pokazat moj dragi, pa vidis da su svi oni koji upravljaju monopolom losi iz principa; namjerno losi
Moze se to pokazati s tobom, ali ne i sa onim konjinom Dodikom.
Zasto pokazivati nesto sto nismo?!
-- prilika da se pokažemo kao civilizovana zemlja MEktiću neprovaljuj se ! Jučer ljubitelji civilizacije hodaju u međudržavnim susretima razdrljeni bez kravata, kopaju nos i podriguju se a vjerovatno nakon obilne žederačine i prde ! Srbi civilozovan narod ? Hrvati nositelji evropskih vrijednsoti a do prije stotinjak godina puni vaši nosili turski PERČIN , i na kraju simpatizeri radikalnog islama civilizovani ???
u pravu si , ali Mekticu sto neki dan u Visegradu nisi nista poduzeo kada se na momenat ucinilo da cetnici imaju vlast na teritoij BiH?
@1viljamovka-jebli ti onu mamaru, kopile tursko
samit lopova Putine baci bombu i budi precizan
jašta, a ne da se brukamo na svakom koraku............
pokrij nas snajperski dragane
komentar ti je odgovarajuci
poturica_14@ glupabe koliko to profila imas 😂😂😂