Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazi otvoreno ko to cini, a ne zele mile i lukac po nalogu iz srbije ....
Stop naprdjivanju u nedogled! Ako vam je imalo stalo do ove drzave onda nepodjeljene , zajednicke institucije i to je to ! Sve drugo su lazi i obmanjivanja!
ovaj ministar (ne)sigurnosti je pravi mahalaš, ... napriča svašta a ništa ne reče ko koči ....... :))
@munja5 pa nije lud da ih javno imenuje...pa da zavrsi kao akademik redzic leutar celo i mnogi drugi...od strane stranackih policija u civilu...sastavljenih od kriminalaca i prostitutki...
@kurtovizija2 niđe veze, upravo ovaj hudnjak upravlja državnim teroristima koji su ubili rh. akademika Sulejmana Redžića!
Četalju odvratni!
pa de gagi javno i glasno reci koje agencije i koji ljude koce....
@Jinxie. kada bi mektic izjavio o kojim obavjestajnim agencijama govori...one su sastavljene od kriminalaca i prostitutki...i sluze za nelegalna pracenja prisluskivanja i fizicke eliminacije...onih koji argumentovano znaju o mafijaskim potezima vladajucih stranki...i znam kada bi ih mektic ili bilo ko javno prozvao i rekao sta sve zna...zavrsio bi kao leutar akademik redzic i mnogi drugi...i takvi mimo plata s budzeta...dopunski profitiraju u kordinaciji s dilerima auto mafijom i makroima...
polako majmune, vrijeme je božićnih praznika.
ovo je ministar koji meni popravi dan :)