Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 5. Septembra ukidaju se sve neustavne i nametnute institucije između ostalih Ministarstvo nesigurnosti . Novac koji je bacan na platu Mekticu ide na obnovu skola sirom Republike Srpske ,jer djeca ne smiju ispastati zbog postojanja parapolicija BiH .
Mile je sve zakocio sto je mogao zakociti. Probni balon je bio referendum, morao je povuci, ali u stvari samo odgodio svoje namjere. Dok Ameri i EU spavaju, Rusi rade. Mile je bezobrazna ortodoksna seljacina koja ce ici do mjere do koje moze.
bolan, puna bosna migranata, radi svoj posao i zaustavi ilegalni ulazak.... uvijek nam je netko drugi kriv
ne rad visokog predstavnika je sve u BIH zakocio i ja imam osjecaj da on to namjerno radi
Ovog bi ja covjeka postavio za predsjednika drzave tamam da na glavi kokarrdu ima. Covjek koji bi zaveo sigurnost i mir za obicnog građanina dok bi neki politicari tucali kamen po treskavici i ercegovini.
volio bi ti i kokardu
@Albagdadi eto koliko si pametan....