Komentari (471)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivio najbolji covjek u BiH!!!!
Trebamo se potruditi da ga podržimo gdje stignemo, da mu se svakakve budale na naklaćuju na kosti, i da mu se ne prijeti. Zato su građani tu
Najbolji ministar❤️
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ma samo hapsi Mektiću, bolje danas nego sutra
@Nagasaki covjek misli na vas gospodine, ustashe
@Nagasaki A da pohapsite cetnike i ustase po BiH ???? Jebali ti vehabije i mater i oca krmka koji te oplodi mrznjom ostrascena !!!!! Ima li jos mrznje prema muslimanima ????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Riki12345jao sto ste pametni. Sve znate napisati na Kikuyus a znat li ista raditi
To je sve zbog Peljeskog mosta....Vi cete nama Croatima zabranjivat i zalit se EU..ha..ha Vracaju loptice na hinjski nacin..
slicna situacija je nedavno se desila odmah poslije hapsenja Hrvata osumnjicenih za rtane zlocine u Orasju..
Mektic je pravi lik! Praveden, cestit, hrabar...kamo srece da je on predsjednik drzave! Skrese svakome u brk ono sto misli , covjek ima kicmu i sto je glavno nije nacionalista!!!!!
http://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/hrvatske-obavjestajne-sluzbe-drzavnom-vrhu-poslale-dramaticno-upozorenje-islamski-radikali-su-na-granicama-hrvatske-u-bih-ih-ima-5-do-10-tisuca/6522508/
Ne sprema li ovime Mektić napad na Hrvate, unaprijed ih optužujući da su sami sebe napali!? Nadam se da Hrvatske i EU službe, pozorno prate što ovaj divljak radi
Ovo je direktni udarac u lice HDZ-u.
Ako bi se desila tri napada u NDH od turizma bi ostale samo posjete zagorskih vinskih cesta, sto bi garantovano uzrokovalo bankrot i raspad NDH, a ustase ce osnovati treci entitet u Berlinu.
Uoci izricanja presude zlocinackoj tvorevini HB, koju su instalirali F. Tuzman i njegove ustase, radi ostvarenja V. Hrvatskog plana, sto je jos aktuelno i radi opravdanja i revitalizacije, spremni su na sve. To je i za ocekivati da po svijetu Kolinda siri lazne izjave o islamskom terorizmu koji bi svakako trebalo dokazati, nekom insceniranom teroristickom akcijom. Takve stvari su ustase radili u II-om ratu kad su sa fesovima i medjusobnim dozivanjem muslimanskim imenima klali Srbe.
Meketić po običaju mekeće i prođe još jedan dan?!
Na kraju ce ga neko upucat..
Evo ima na googlu clanak "Lazni dokumenti-Cija je krivica", pise TV BN, objasnjeno o cemu se zapravo radi. Mijo Kresic, zamjenik ministra sigurnosti BiH je prvi rodjak Gordane Tadic. Dragane Mekticu vole te Muslimani, Srbi i Hrvati!
Mektic kontraobavjestajac :-D Hahahh joj cirkusa je*emti Balkan.
Subverzija je zivot vecine medija i portala. Neodgovorni gradjani nesvjesno ucestvuju u subverziji protiv svoje drzave. Sirenjem i podrzavanjem sovinizma postaju pogonsko gorivo pete kolone. Neznanje, nekultura i neinformisanost su temelji na kojima ne moze da se zida kuca.
Ne znam kada ce gradjani u BiH shvatiti da su nebitni ljudi koji vladaju, sude, tuze, nego da su bitne Institucije. Ako ministar sigurnosti kaze da je u toj i toj Instituciji anarhija, a ovdje se radi o Pravosudju kao krovnoj, o cemu pricamo.? Ako su Institucije u anarhiji, zakoni onda ne vaze. Ako zakoni ne vaze, naoruzajte se.
U ovoj zemlji od bradonja najmanja opasnost prijeti. Dobro Mektic kaze...od politicara se moze sve ocekivati samo da ostanu na vlasti.