Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog Mektica bi postavio za dozivotnog ministra sigurnosti. A fahru nebi ni za portira zgrade ministarstva.
@Aliibaba Fahro bi trebao biti klijent, a ne uposlenik ministarstva sigurnosti.
@mahmoud a d A sta je to FahrA uradio osim sto je dok je vec bio ministar sklonuo neke dokaze za kuma.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadnog radnika za prijem u bilo koju radnu jedinicu,provjeravaju jeli ikad cigaru zapalio,a ova ghovna sa kriminaknim dosijeom odma za ministre.. POGLEDAJ SAMO KAKO SU SE POSLAGALI NA MINISTARSKA MJESTA DA STITE SVOJ KRIMINAL..
srusis Vladu KS (koja radi casno i posteno )jedino sto i radi , za mjesto ministra sigurnosti kojeg si optuzivao za paljevine, za drogu nema sta SDA nije govorila za Fahru ...pa ko god ima vise od tri zuba vidi da nama ne treba ni Mladic ni Karadjic, da nam je dovoljna SDa i Bakir da Bosnjake satare i ih dovede da tesko zive.
@gooUser1561888010 Dolazi vrijeme Voldemorta i Slytherina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema on ni stida i srama, moj Mekticu. B avlijander je to pravi. On moze da ne da platu na vrijeme radnicima, da mu radnici rade i praznicima, da radi dostavu brze poste, iako nema papire da to moze raditi.
Hvala bogu pa i ovaj klaun ode u zaborav, napokon pravi čovjek na pravom mjestu. Nemoguće ga potkupiti, patriota, svaka čast, naprijed Fahro.
Ozbiljan komad budale..cirkuzant!
Ne da Klix komentar protiv razbojnika
Citam komentare za Radoncica pa samo da vas pitam jedno, da je sve to istina sto pisete to da je da Keljmendijem, da dilaju na veliko i ostalo pa da li bi u njegovom poslom mandatu direktori cia e i Fbi sjeli sa njim i imali sastanke ili bi ga otpililini stavili na crnu listu... Da li bi sada Amerikanci dozvolili sa covjek takav kriminalac kako vi ovdje pišete bude ministar sigurnosti... E moji bosnjaci nek je vama Mektic dobar.... Nismo izgleda pameti dosli.
Vodao vozaca po Kini, Americi i trosio pare nas gradjana
Mekticevi kriminal ce se tek dokazati... Pravi farsu od svega da bi kao ispao nevin i nevino ga hapse...dug spisak k. D. Ima... Od komisije za onog mu sekretara gdje je Valjda trebalo v. M odlucivati, pa Medze Kojica kojeg je sa spiska nwuspjesnih kandidata stavio na uspjesne i prevario savjet ministara, pa dva tendera gdje je pare uzeo, pa BMW a koji je slupan a pol zapisnika nigdje... A kazu isto provjereni izvori da je u tom ministarstvu ponizavao Bosnjake...
svaka čast, kad niko neće ili ne smije, kad sve utihne ti zasvijetliš istinom i govoriš u ime svakog poštenog i časnog stanovnika bosne i hercegovine. da ti Bog da sve najbolje u životu.
Sad cemo vidjeti sta ce fahro uraditi. Bojim se da nece nista. Mektic je bolji 1000 puta i vise mu vjerujem.
@Mexican isto tako si im vjerovao 90 tih jel de?
Bolje bi bilo da je za vrijeme svog mandata otvorio front na Drini da ekipa bez dokumenata ne ulazi u BiH kao da ulazi u prostor u kojem nema nikakvih zakona!
Samo mi nemojte Pecu sikirati ;D nestalo kreda po skolama ;D sad se na to navuko, runi pa smrce ;D
Sad kada nam Fahra nacrta bolju sigurnosnu situaciju,
Mekticu ne provaljuj se dalje
Cijeli mandat se ovaj mektic provaljivo, tako zeli i da zavrsi !!! Sad dolazi provjeren, ozbiljan i odgovoran ministar sto funkcija i trazi
..doduše ..ima ih s fakultetima na vratima....