Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile izjavi u jučerašnjem intervjuu za vijesti.ba da bosanski Srbi neće srbijanske migrante....i da bude jasno.
Hajde ba smjena stanovnika mi u njemačku migranti u Bosnu... Kad skontaj da nije dobro i oni će za njemačku... Pa nek onda ostani u državi ovakvi neobrazovani "političari" ...
Golema si ti budala Mekticu!!!
Mektic samo mekece i mekece nikad nista konkretno da uradi!!!
Pa zar nije rekao juce da NEMA PROBLEMA i da on sve DRZI POD KONTROLOM?!?!??! KURSADZIJA! (7-odnevni
Mekticu i sam priznajes da ne mozes da vladas situacijom sa migrantima.Samo si nam probleme stvorio.
Mektiću ne vjerujemo ti
Mektiću sumnjiv si ko penal u produžecima
otvorite im granicu i neka idu u Hrvatsku
@strateg …dzez ba to ti?
Malo nam je sirotinje daj te nam još 🤔
Uhapsiti sve koji ilegalno prelaze granicu i predati državniom tužilaštvu na psotupanje, ako neće da pošlaju vojsku nagranice.
Uhapsiti sve koji ilegalno prelaze granicu i predati državniom tužilaštvu na psotupanje, ako neće da pošlaju vojsku nagranice.
Hahaha vojsku? Hahahhaha
Spavaj vojsko, jedi, prdi, dok granicu prelazi ko kako hoce
Neka vojske nek dzaba jede o spava, nemojte ih da osta rade
Gledao sam preskonferenciju , oplako sam ... kad poče zajebavat Špirića , ležo kae tri dana potrbuške pa smislio pa došao na ideju na kraju mandata da mu se smanji plata hahhahah
Mekticu balijo, radices ti ono sto ti Angela Merkel kaze da radis. Onog trenutka kad si poceo da radis za interese SDA postao si sluga i poslusnik zapada.