Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu da ima ovakvih bosanskih srba!
On se ionako zove Bakir Zivkovic. Gone nepostojecu osobu.
Nek' se preseli u fbih, izjasni k'o bosnjak pa da ga biramo u predsjednistvo. Bolje on nego se-bija.
@belmont Nema ni bake puno bolju. Cetiri godine trezora, pa je u predsjednistvu. Hebo vas on. Pun nam je qurac podobnih bosnjaka i podobnih srba i podobnih hrvata. Treba nam postenih i sposobnih i bosnjaka i srba i hrvata, i ostalih.
Mekta care,ti si jedini iskren političar u BiH👏
mekticu...uhapsi bakira....
AHAHA A JA MUKE HAHAHA
Tužilaštvo samo manipulira javnošću, počevši od hapšenja i pritvaranja nevinih ljudi, do optužnica za koje se unaprijed zna da padaju
Samo nastavi Mekticu, radis pravu stvar..
mekticu...uhapsi bakira....
Ma jasno da neće , ali i bolje .... ovako će ga objesiti Bošnjački narod ispred Alšidija
@ZIKOrobija In Sha Allah
Kao i u svim ostalim predmetima. Predznak bošnjački/srpski/hrvatski nema nikakvo značenje kada je u pitanju korupcija, mito i kriminal. U tom slučaju postoji podjela samo na Privilegovane/Zaštićene i običan narod.