Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik će dokusuriti tzv RS, akoBogda dobićemo građansku BiH sa pet regija.
@ElektricneGusle U 23%
@Oskarovac to je 4,6% po regiji = 23%suvHerene, neHdjeljive / 5 graDŽanskih šerijatskih regija :))))
Mala bara, a puno kanibala.
Mektić ko vehabija, ne mere Irana na oči ahahaha
Kakav narod takva vlast. Kanibali i neo nacisticki barbari krizani sa gvinejskim baboonima.
Gledaj Mektica, gledaj stava 😆 KO' SULTAN ♂️
ovaj ima muda dok su Bakirova kao lješnjaci.
Ovaj gospodin je zaslužan zato što nije počeo rat.Scenario koji je pripremljen ne ide po planu jer ministar sigurnosti neće da sudjeluje.Destruktivci bi sad voljeli Šćepu Kepeca al prošo voz.
I Mektic je budaletina svoje vrte. I ovakav covjek na celu bezbjednosti. Imamo lopova Dodika i budaletinu Mektica. Jadna drzavo na sta si spala.
Imal srpova na klixu?😀😀
..pardon, srbova.😀
AJ' MEKTICU ,PUSTI TO ODIJELO KAKO SI SE SKOCKAO U BANJALUCI,UTEGO U TRENERKU KO LAFAC-TAKVOG TE VOLIMO-TI SI NASA SVJETLA TACKA U OVOJ PROVALIJI
Dragane deri sve, i ove i one, mislim da ti to znaš, nečeš biti sam budi siguran.
MEKTIĆ BABO SVIH PRAVOSLAVACA SA BALKANA
Dragane ako sada propustite priliku - onda ste u belaju. Ovakvu šansu za promjene imaćete sada i ko zna kada više. Dobro se presaberite!
Ovaj prolupao skroz dok izjednacava Hesbollah sa djikanima
Na YouTubu postoji film Srebrenica - Izdani grad gdje je sve dokumentovano kako je Alija žrtvovao Srebrenicu radi NATO intervencije i kako je Hakiji Meholjiću, jednom od glavnih ljudi u vojnoj policiji Srebrenice rekao kako mu Clinton nudi intervenciju ako žrtvuje 5000 ljudi, na što je Hakija rekao Aliji kako nije normalan i kako on ne može određivati ko će preživjeti a ko će biti ubijen.
I onda opet svrsavaju kad im Klinton dodje u Srebrenicu,to znaci biti podanik kao i kroz istoriju dosad