Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego sta ces no ih primiti, neces ih u svoj stan primiti. Neka se vrate odakle su i otisli. Mislili guzovace, nece da moze.
a ovaj mektic je pravo tele, ne zna složene recenice sastaviti.sramota ko je nama ministar sigurnosti
Odlicna vest za naprednu FBiH u koju ce pristici znacajna kolicina nove "radne snage" u obliku "profesionalnih zrtava srpske agresije". :))
CMC danas si nesto pun sarkazma!
Madam Ogledalce, verujem da je ovo sa vase strane bilo suptilno skretanje paznje da sam danas "malo" preterao, u cemu ste svakako u pravu, tako da cu odredjeno vreme probati da smanjim politicke teme i diskusije. Inace, nadam se da je kod vas sve odlicno, i hvala jos jednom za "opomenu". :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel i ovih 4000 sPADA U ON E KOJE SI ZAPOSLIO BAKIRE ? Hoćel bit kakve ispravke, ili ko poštar ne zvoniš DVA PUT !??
ZOVE ::BABO IZ BOSNE: . .https://www.youtube.com/watch?v=mhYziwqXLaU .https://www.youtube.com/watch?v=LQwoXzpuUUg
E jest Svabo sve fino skenovo i organizovo ...mozete mislit da imaju za njih carter letove za povratnike!..pogledajte..! . .https://www.youtube.com/watch?v=VKBFIbFbXVo
Primi me...
toooooooooo teraj pobjeglice i klošare bravo njemačka toooooooooo
Ne, to su balijanderi, eto videces i sam, retardu futavi.
Gospodine Kikser, svaka cast, apsolutno podrska Nemackoj, kao i apel svim ostalim zapadnim drzavama da postupe isto sa "profesionalnim zrtvama srpske agresije", a Bliski istok neka ih slobodno zadrzi. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)