Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj majmun je najveca Bosnjacka zabluda. Za 4 godine primio 22 srbina i 1 bosnju u ministarstvo. Osmicina pudlica!
@sunc0kret Evo pise Die Welt kako Rusija gradi vojne baze u Rep.Srpskoj ako je to istina onda je RS na korak do nezavisnost Rusi ce ih branit od nato a a po svemu sudeci to je kraj Deytonske Bih,(ukupno BiH
Morao bi krenuti od sebe. Ne zaboravimo da je Mektić bio šef tadašnje milicije u Prnjavoru na početku agresije na RBiH.
@Tugaoddrzave, u pravu si. Neka bude suspendovan dok se ne dokaže da li je nevin ili kriv. Zato i služi suspenzija dok se ne okonča postupak.
i on je bio protiv BiH 1992g.
Krvav sumrak,oci su ti jos syebanije svega da ti je, de ba kjafire
Mekta vaki Mekta naki. dobro jel cojek valja ili nije?
neka ga dabogda bio predsjedik drzave kolio ste ga hvalili cim neko napise protiv njega vi mu lupate minuse a sad vi isti ga pljujete ne znate ni vi sami sta hocete i koga volite nego kako kakav tekst izade tako se ponasate sto bi rekli kako vjetar puse ,nema niko svog stava oko necega e neka ga i sviju njih zajedno fino je to sve gledati bar meni :)
Sve dok su na Balkanu na vlasti kriminalne politike koje uz to veličaju zločince, okupatore ili domaće izdajnike, nema tu sreće, ni napretka!
stano huška protiv hrvatske
Mektic - NAJVECA BOSNJACKA ZABLUDA
Mektic je zasluzio najmanje 5 godina Zenice za svoj kriminal.
I Dodik je bio kao i ovaj, a vidi Dodika danas. I Mektic da dobije vlast bio bi isti!!!
Bio bi gori
Onog dana kada skontate da ne znaci da je dobar covjek samo zaro sto govori ono sto zelite cuti, da ne znaci da je dobar covjek ako govori kontra nekoga i pogotovo da ne znaci da je dobar covjek ako kaze ono sto zelite cuti tad ce vam biti lakse pa vam se.nece.desiti razni mesici lijanovici mektici i kosorke. Jedan dan ga na ranu previjate drugi dan ga psujete bas ste smjesni
laprdalo staro
hapsiti i jednog i drugog!
Maniri ovog čovjeka domenu dvorske(da ne vrijeđam) mislim da čini prilično lošu sliku vanjskom izgledu zemlkr!
vi bosnajci jedan dan volite mektica..jedan dan ga mrzite...treci dan mu ljubite bulju....cetvrti bi ga u zatvor...o cemu se tu radi?
Eto vam Mektica u pravom smislu riječi,djela govore tisuću riječi,to je tek početak sad će on izić nekom izjavom protiv susjeda i to žestoko!
E moj klixe, stanic nije osumnjicen vec optuzen za ratne zlocine a to je velika razlika.