Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahaha skenirao je mektić zlo zvano RTSNSD samo je slagao da se radi o novinarima...to nisu novinari, to su režimska gowna!!!!
šibe tursko pseto, yebo ti krmak mater na bajram ujutru
Pobio je Draža više Srba nego Pavelić pa ga vi slavite :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Istinu zbori ministar Mektić. Nema se tu ni šta dodati ni šta oduzeti.
To nisu novinari već partijski poslušnici staljinističkog tipa. Nije to novinara vidjelo, inače bi svako normalan Mektića trebao osuditi.
drinsky..Svako danas lobira za nesto,dodik ce biti uklonjen kada oni to odluce ako znas o kome govorim,pa svima je jasno da dodik trosi novac rs-a i ljudi koji zive u tom entitetu na razna lobiranja,ucinak i nije bas onakav kako on to zamislja..Kad dodik vrijeda to je super,a jos predstavlja jedan narod,zar jedan "predsjednik" tako vrijeda sve sto stigne..Ako cemo o hapsenju nekoga,moje misljenje je da sve do jednoga treba uhapsiti..rtrs jeste rezimaska tv i nema trunke objektivnog izvjestavanja..lp
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Onog djelimično napuhanog šlaufa u dnevniku TzV RTRS opet nema. Il su joj od šoka iscurili silikoni ili je odmoru, pa građani RTRS imaju priilike da par dana gledaju Dnevnik bez jednopartijskog pritiska. Uglavnom voditelj očekuje of Mektića IZVINJENJE koje nije dobio. NAravno RTRS nema namjeru da nikom pruža izvinjenja za svoj dosadašnji rad i uzurpaciju. Uglavnom porodice novinarki u šoku. Vjerovatno imaju dosta pitanja na koje nema odgovora. NE znam čiji je MEktić ali ovakvih nam treba više. Ne samo kod Srba.
A gdje je Borka Rudić da se oglasi? :)
Mogu mislit kako silikonjara pišti kad je dohvate glavni urednik ili Baja. Ko dječiji šlauf kad na njega sjedne debelguza hanuma.
Ovalav medijski istup može imati samo nakaradni i izdrkani srbin kuroslavni..............ovo je ličilo na sve drugo osim na ministra u državi................FUJ i PLJU srbine izdrkani.........SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim srbima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Citam komentare i cinjenica je: Toliko potenciraju istoriju (ovi veliki muslimani) da je zaborave na trenutke ! Do prije 20 sekundi su sve pravoslavce (srbe) nazivali cetnicima i genocidasima a sad ovaj odjednom nije a cova iz sds-a , stranke koja je najvise poticala zlocine u BiH (pa i sire) !
@drinsky Bošnjaci nisu samo muslimani , to su stanovnici južnog balkana tj južni slaveni bilo koje vjeroispovjesti , staleža , boje itd !
da je u pravu ....jeste 100%, al opet kao ministar ne bi to smio javno zboriti. zato umjesto njega.....rtrs shupacka tv jer.se.i ne vidi iz guzice mileta ronhila
pa šta ono govno dodik laje,samo Vi gospodine Mekticu nastavite,sve ste u pravu!!
TzV RTRS je Dodiku jedini medij i kvazidržavni medij koji on nije do Mile volje izvrijeđao. To sve govori o RTRS. Ova Mektićeva izjava sa crvenim fenjerom je indikativna, iako mi je u prvi mah promakla. Jer uvredama se u Srpskoj dokazuje ko Glavni Baja a ko blizu da postane. Onaj Bosić može sve postati samo ne glavni Baja, a bez toga nema preuzimanja vlasti. P.S. Dio Istambula gdje obitava PAtrijarh se naziva Fanariot - Fenjer. Možda ipak Mektić nije bio uvredljiv. A Botoks Biljanu ovisnicu o botoksu i silikonima nazavati tako može joj biti samo ... kompliment. :)
Kreten i poturica
kad Mektić ovo kaže onda je uvreda... kad novinari ovo pišu onda je sloboda govora... u ovoj drzavi su novinari nista manja gov.. od političara
Ove novinare ne smijes vise ni mrko pogledat.
TzV RTRS I A dam je gumeni raft čamac koju vesla kako ko stigne. Ponekad na zapad al uglavnom na (Sjevero)IStok
ha ha ha,dodikova škola
a kad preCjednik laje i reži na novinare, ova udruženja novinara RS se posakrivaju u svoje anuse.... fujjj
Kako su muslimani glup narod najbolje govori činjenica da sada hvale Mektića i SDS (Karadžićevu stranku) odgovornu za ubojstvo 100.000 muslimana!!! Pih, jbt te pameti ...