Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stare prdonje sve i jedan,nema za kifle ni jedan,došao da popije koju i pojede šta džaba,okupajte se pametnije vam je.
Mekticu,prno Abu Hamza,prijetnja za sigurnost,postojanje Ravnogorskog pokreta treba ispitati,sto su osvjedoceni koljaci nema veze.
Za Bavarskog govornika imam Mikrofon, a kako se koristi moze pitat Baku.
Sve pokrete zatvoriti smjesta (sve i jedan pokret koji smeta drugom narodu u BiH razumijes glupane), a ovi neka slave na ravnoj gori dovoljno su pokazali 1992 u tome gradu!
OVO TREBA SAMO LIQUIDIRAT
SVE SRBE NA VRBE!!!
kakve su ovo telad u crnim
ministre Mektiću, kao kolega kolegi, pod kojom si ti šapkom oćelavio, onom sa pobjedničkom crvanom zvijezdom petokrakom ili sa kokardom propale kraljevske vojske, šta se praviš lud ti ko da ne znaš ko su četnci, ko da im niste vi iz milicije gasili rad bubrega, a povremeno ih kolege iz SDBa i likvidirali po americi i Kanadi, a sad kao treba provjeriti njihov rad....
Nekako mi kopiraju ustaše ali dizajn im je malo herav ili je to do torza HAHAHAHAHAAH
A viđaj sve junak do junaka, spremni ko jogurt naopako hhahahahaah to snaga i spretnost samo kad nejač treba napasti.
Nije mi cudo sto su napali N1 ali FTV je njihova, zasto svoje novinare da napadaju osim da zavaraju protivnika
Za ove neislamske teoriste tražimo isti tretman kao i za islamiste teroriste! Zato ministre poćeraj ove tvoje neka malo pohitaju. Onaj bradonja se samo popišo u PS i pustili ga kući!?!?
24.03.2015. "U MUP-u RS-a tvrde da ovi četnici nisu prijetnja nikome, u Tužilaštvu BiH ne mogu da daju bilo kakav komentar, a iz Državne agencije za istrage i zaštitu tek saopštenje: "SIPA kontinuirano prikuplja saznanja i informacije te poduzima aktivnosti u pogledu svih grupa ili pojedinaca koji svojim djelovanjem iskazuju ekstremne stavove, ugrožavaju integritet BiH ili poduzimaju druge radnje koje imaju obilježja krivičnih djela propisanih Krivičnim zakonom BiH." Ljepota.
Ljepota i začarani krug dokazivanja da su čtnici i njihovi jataci kraljeva vojsk i (anti)fašisti! Čim je puklo i kralj im okrenuo leđa!
Svakog izdrkanog četnika, njegovu prljavu kuroslavnu familiju, a posebno, ponavljam posebno četničku srpsku djecu u BiH treba naklat, ne zaklat, nego naklat, naklane nabit na kolac neka tako nabijeni na kolac samru ko paščad, poslije toga ih strpat u pretis lonac, te od te skuhane SRPSKE četničke paščadi praviti sapune, sa tim sapunima prati čundaru poslije sexa SMRT svim izdrkanim srbima prljavim srpkinjama i nakaradnoj srpskoj djeci koji misle da nakaradna izdrkotina rs treba da postoji
Volio bih likvidirat mektićevu kuroslavnu familiju kao što su izdrkani srbi likvdirali višegradske Bošnjake '92-'93.....................ako kuroslavac mektić misli da je sve bilo legalno onda nikom ništa
ispitati? dajte konju fotke i video koji su snimljeni proteklih godina i prije neki dan
Glasacko tijelo u sumskoj su ovi isprani primitivci i ni jedan politicar nece da ih obrazuje, jer to bi znacili protivljenje crkvi koja je izvor zla i politicarima iz srbije koji kao glavni odredjuju IQ bosanskih pravoslavaca.
Tako misle isprani kao ti koji vjeruju tudjem oholom mozgu umjesto svom mozgu i istorijskim cinjenicama.