Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne moze on propasti ...zna cojk da peva pod satorima punih opanaka i sajkaca.
@M84 Tacno, a izucava se i kako je NATO nakon tromjesecnog rata s vama pobjegao glavom bez obzira jer je imao prevelike gubitke u ljudstvu i tehnici.To je i sam presednik Milosevic potvrdio izjavom" Mi smo pobedili".
Nije li za Dodika sretna okolnost smrt vlasnika Bobar banke.... nije li jadni vlasnik presvisnuo od pritisaka na nezakonito poslovanje... nema li u toj naprasnoj smrti udjela i tekuća politika R-a? Puno je tu mutljaže .....
Mile dosadan si uvijek jedno te isto pricas i ponavljas se ko papagaj, nije nicija do zore gorjela pa nece ni tvoja.
Pa neobrazovani predsjednice "stabilnijeg" entiteta izjava minstra sigurnosti o nastavku akcija koje imaju za svrhu rjesavanja problema mita, korupcije itd. nema nikakve veze sa "pravodusnim procesima". Pa nije se ministar izjasnjavao o necijoj krivici ili se mijesao u dizanje optuzbe protiv nekoga. Posao ministra i jeste da obavijesti javnost o planovima rada svog ministarstva. Zar te toliko strah da si poceo lupati kao odredeni Maksim?
Baja se nestu usprpao da se ne ispali u majcicu Rusiju kod Putka eno i on na spisku hapaca.
Mile vari li vari..
neće tolerisati politički uticaj na pravosudne procese...osim svog političkog uticaja
Dosta Mile! Ne možemo više! Isisali ste sve što ste stigli, neizdrživo postalo. Ni ti Mile, ni tvoji ortaci ne osjećate težinu života pod vama, jer ste punih džepova...pustite nas da živimo!
@yolo Nema šta da dere , osim vaše glupe glave , jer sve ostalo vam je Mile-baja- do-do opuhao , tako da ste gotovi. Od onih kredita ( koje vam je obečavao ) nema ništa ... Od MMFa , ništa .... Od Putinove milijardice ( sitnica za baju ) , ..ništa ... Od nekakvog Američkog fonda , ...ništa...Banke., propale.... Bravo Mile....
Ko o cemu kurva o postenju... ha neka istraga odmah je politicki montirano...
e moj dodo, aj ti raspetljaj mikrofon, šator fino rasklopi. ne brini se, imat ćeš event-a po ćelijama 😀😀
Ha ha ha, jao. Ajde sto ni Hrvatski, a ni Bosnjacki predstavnici nisu neki zesci intelektualci, iako su kriminalci. Ali niko, niko, nema takve klaune za predstavnike, kao sto Srbi imaju. Show-biz na visokom nivou.
Sto si pjevao, pjevao si. 2016 je kraj Mile-era. Problem je samo sto ni nasljednici iliti alternative nisu nista bolje. I to nije samo problem u RS-u nego svugdje na Balkanu.
@truts Barem bi ljudi znali graditi infrastrukturu. Ako ista.
hapsi sva korupcijsko lopovska govna od vrha prema dole
vidi sto se pronadjose ovi sto mi minuse pucaju
@kurtovizija2 to su oni sto su im se gace pocele trest. Mozda i ovo pomogne SIPI.