Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on i Sejdo dva najveca bosnjaka
Iskreno ne znam zasto se ljutite na Kolindicu i na Hrvatsku? Hrvati brane svoju drzavu da im ne postane "hot spot" drzava za migrante. Tako isto treba Bosna i Hercegovina treba vratiti migrante nazad u Srbiju, a Srbija nazad u Makedoniju.
@MoRamboAntiKomunjara Tako isto treba Bosna i Hercegovina vratiti migrante nazad u Srbiju, a Srbija nazad u Makedoniju.*
@MoRamboAntiKomunjara Dje si Rambo gatački seljberu!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa Mekticu dizi zidove kao i drige drzave...granica nam suplja ko sir
Ma nek smo mi njima izabrali Komšića :-) ali za koju godinu i Meklitic naš se dobro dobro trsi pa bi mogli i njega izabrati :-)
Birat cemo svaki put I crnca iz sudana I hune sa istoka SAMO ako je za BiH...ko god mrzi BiH a rodjen je ovdje I zivi mrssss Bagro imate pasose susjednih drzava I seri iz Zagreba I Beograda koliko hoces
Ovog insana staviti na čelo države, više se bori za Bošnjake nego onaj šlagirani džaferovnić
ma za drzavu u cijelini kakve Bosnjake ... ovo je samo normalan covjek nista vise
Dajte im lopate i krampe nek prave autoput sad i otice samo
Brečimo od migranata a nismo HOT SPOT....ma mi smo SERVER za migrante hahahaha
Mekticu kralju. Svaka ti cast. Samo vojsku na granicu sa Srbijom i rijesiti ovaj problem sa migrantima, kao sto rade i susjedi, tj. komsije.
dobro mektic govori .... pa za hrvatsku i sta rade zna sve i jedna zemlja EU i sigurn.sluzbe, grcka itd .. kao i sta radi srbija, CG jer svi lageruju migrante u BIH i tu zele da ih zaustave... zato dodik ulaze vit.nac.interes ne zbog toga sto voli hrvatsku nego sto im treba podrska hrvatske oko secesije i granica sa srbijom...
ima tu jos.mnogo toga, i mislim da sustavno opterecuju BIH sa migrantima da se federacija zabavlja sa tim dok oni cine sve da oslabe drzavu ..
POSTAVIT POLICIJU IZMEDJU ENTITETA, PA NEK DODICK NASTAVI LIZAT CMAR VUCICU KOJI MU JE NAREDIO DA PUSTA MIGRANTE U BIHAC. kad bude znao da ne mogu u federaciju nece ih ni pustat
Dovoljno je znati da je ovaj krmak i cobabina bio u sjajnim odnosima sa islamistom Zejdom Dukmenicem, inace bliskim porodici Izmetbegovic koji je bio tjelohranitelj Čmakira Izmetbegovica. Sad jasnije?
Pa moj mudri Mekticu. Vidis da se svi brane a ti mislio neće kod nas ostati pa ćemo ih propuštati i boli nas neka stvar. Nego uradi nešto da ne ulaze u BiH a ne svaki dan u medijima izjave davati.
@Cicibann Kao da se njega nesto pita. Vec sam sto puta ponovio, Zvizdic je taj koji je dogovorio sa Merkelovom da ce BIH biti odlagaliste migranata. Zato granicna policija koja je u nadleznosti BiH, nista ne preuzima, pa barem da na ulazu odmah pokusaju identifikovati i transportovati migrante u migranstke centre, a ne da od ulaska u BiH lutaju kilometrima dok ne dodju do naseljenih mesta.
lik radi vise nego bilo koji bosnjak i cak sto vise ..ovim vise stiti interese srba u BIH nego dodik i snsd... jeste cedo ali korektan...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mektic je pravi Bosanac
Hahaha, ovaj seljacic upoznao delegaciju EU o stanju s migracijama. Ovaj papak se stvarno ufurao da je neki faktor.
Za BiH je problem Srbija koja pusta migrante u BiH a onda Dodik ih sprovodi u Federaciju , ima tu I normalnih ljudi ali vecina su ekonomski migrant koji uglavnom cekaju da se docepaju Zapada , ovde je glavni problem sto Dodik radi kao I uvijek za Srbiju I pokusava destabilizirati federaciju preko migranata , da se pojaca granica bilo bi to drugacije , pojacati granicu sa vojskom I zicom I jednim ili dva helikoptera I dronom I gotov problem
Ja sam ovdje totalno na strani Hrvatske. Nek' Bosna i Hercegovina fino vrati migrante nazad u Srbiju odakle su i dosli u BiH i nek' onda Srbija vrati migrante nazad u Makedoniju itd. Treba malo teamworka jbt.