Komentari (366)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo je Kolinda da zapodene smrad i dijeli lekcije, a ne vidi ustasko divljanje po lijepoj njezinoj
Doslo vrijeme da Srbin Bosnu brani :)
@Uchelo on je prije svega Bosanac i Hercegovac
Na Kolindine provokacije se ne treba obazirati u opšte i treba se pisati o sasvim nekim drugim stvarima. A ako nastavi, onda pohapsiti sve "branioce" pa nek svira khurcu...
*uopšte:)
Da voli pitu, zvala bi se Pitarović, ali svi znamo šta ona voli.
a nekako Mektica niko ne je*e ni 5% a samo laprda non stop je u medijama i nekim pricama, nista korisno da uradi..vidi ga sad..prica o drugima traceve..pa za sta si ti zaduzen debilu..uradi nesto korisno pa izadji pricaj..samo ogovaras druge..treba ga u Parove staviti
a ne rise mekticu, il si corav il si glup! ne vidis nikakav problem migracije a? otidji na ilidju sprc.. ti mater
NAduvava ga Kolinda bezsupješno po kojekakvim SIMPOZIJUMIMA u BiH mjesto da se prihvati Agrokora i ostalih HDZovih uspješnica !! Nego doturio neke podatke Mile neki Čoviću od svog pouzdanog Dževada Galijaševića koji je raskrinkao prvog Vučićevog minsitra financija KSotića da je ARAP !!
gebels se umijesao
A ti si ljakse samo takav Kad progovoris sve je jasno
Sta smo mi bogu skrivili pa ovakve komsije imamo
....ćuj mekte, ti si stvarno naivan ko moj kurac....pa je li bila glavna tajnica natoa, članica trilateralne komisije, .....sigurno ti te informacije ima i dr. edvin dervišević šef masonske lože bih.....to što si ti glup je tvoj problem...
Ahahah sta je jadni Dodo doceka da ga sazaljevaju. A da nij bio bahat i organizovao zabranjeni referendum jos bi ga postovali. Ovako je zadnja rupa na svirali. Nece niko Amerima da se zamjera, a Rusi ga odjebali.
Istru je dobila Jugoslavija a ne NDH. Tako je i Dalmaciji da prirodno bude samostalna ili cak i u sastavu BiH (dobila je prva Jugoslavija a nikakva Hrvatska). Hrvati su najveci oportunisti Jugoslavije a najvise za takvu Hrvatsku su izginuli bosnjaci.
niko ne spori da nisu ginuli, ali ti u ostatku posta sam sebe petljas jarane!!!
Zato rane iz oba balkanska, oba sv.rata kao i ovog posljednjeg treba zalijeciti i krenuti konacno naprijed. I bosnjaci kao i srbi su u tri drzave, Bosni, Srbiji i CG. To bi trebala biti Unija tri drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj počeo k'o dodik svaki dan saopštenja izdavat, ali ako ništa makar su zanimljiva i istinita, a za one koji cijelo vrijeme spavaju u lažnoj nadi i očekivanjima tipa daće bog, da malo otvore oči.
Ti si meni KRALJ
'ebe Mektic ne vadi