Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si ti reagovo na vrijeme, ne bi uopce ni bili u BiH, tako se brani drzavna granica Mekticu, ako si ikad probao uci bez valjanog dokumenta u neku civiliziranu drzavu na zapadu, onda znas o cemu pricam.
@JahacMagle2019 suti ti ba. Mrzite ga jer radi za dobrobit drzave kao i sarovica. A kad radi za druzvu onda i za entitete normalno. Ali vama smeta samo ako neko radi za drzavu.
@JahacMagle2019 Kako ce reagovati, ministar sigurnosti ima nula ovlasti nad granicnom policijom, policijom i oruzanim snagama. Zar vam nije jasno da BiH nije normalna drzava, drzavna vlada ne moze nista ako Dodik kaze da nema oruzanih snaga i FBiH policije u RS granici, i to je to, tu prica zavrsava.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mekticu a zasto nasa policija prati migrante do granice sa Hr? Zasto se iz sarajeva umjesto nazad u Srbiju migranti dopremaju u Bihacc kobi je na samoj granici. Pitam za jarana
Ko tebi brani da ih pokupis i posaljes u srbiju iz koje si ih pustio da mozes sve.jebati u bih. Međede
Opet ovaj o Hrvatskoj?!
Daje tuzilastvu ukinuti plate i benificije midlim dabi reagovali
Ovaj samo palamusi, ministre imate alate i oodiuimajte nesto.
Sejduhin Komšić pijan, MeHtić glup, Ramiz Salkić akademik 😂😂😂
Pametnije ti je čuvaj granice BiH, a Policija HR radi samo svoj posao ,PUSH BACK .
SDS je najdržavotvornija stranka u BiH ...aferim ...
Nikako ljudi ne mogu pojmiti da su migranti u V. Kladuši i Bihaću postali dio društva i socijalne zbilje. Pa mi lokale biramo na osnovu toga idu li ili ne migranti u njih. Djeca, žene, niko ne ide van nakon sumraka. Ali haj bitno da ne puca.
ja stvarno ne znam kakvi to idioti kod nas rade u Drzavnim institucijama i jesu li oni normalni ..ocigledno nisu, stite srbiji i hrvatsku a drzavu od koje Zive urusavaju .... Gospodo ovdje mora ici ozbiljna akcija i reakcija policije na ent.granici Odmah, i zaustaviti snsd da salje migrante u fbih, i prisiliti ih da ih primaju i oni e onda ce ih vracati u srbiju..
Zaista ne znam koliko su glupi ovi ministri policija i komesari zupanija opterecenih migr.krizom, ali oni moraju poslati viskove policije u njih i pojacati snage, i napraviti novu strategiju djelovanja.. to ce povuci onda i gran.policiju i drzav.policiju da djeluje.. nesto se mora uraditi Hitno ...
Činjenica da je ovaj lik, sa svojim primitivnim papanskim vokabularom, danas uopće ministar nečega, te da iza njega stoji gomila još većih papaka koja ga podržava, dovoljno govori o tome u kakvoj žabokrečini se danas nalazi kompletno BH društvo.
Cuvaj granicu na Drini !!!
Mektiću, đe si bio ‘91 ?!
bio u chedama..pa sta onda gdje je bio .. ovo je demokr.drzava i ako nije cinio zlocine i ako nije osudjen ima svako pravo da radi i zivi... seljak je to namazani ali barem zna raditi posao, pa i siriti ublehe ali zna... neka bosnajci uce, samo do kad vise, nemas niti jednog bosnjaka Ministra da se mijesa u svoj posao i radi ..
@GCMx64 Ja ne vidim da on išta radi, osim što diže tenzije... Kad smo kod zločina, jedni su činili zločine i odgovarali su za njih, a oni drugi su ih isto činili ali nisu odgovarali !
U pravu je covjek, tuzilastvo mora pokrenuti istragu, ispitati, podnijeti tuzbu i zatraziti preko interpola osumljicene nije bitno ko su i odakle su
vas je problem lako resiv samo prvo pare od EU koje sarajevo mesecno dobija za migrante da se usmere u migrante a ne u krpljenje socijalnih i budzetskih rupa.onda napraviti kampove,ograditi ih i registrovati ih tako da u slucaju potrebe za 24h mozete sve da ih zatvorite u 3,4 kasarne.eto srbija o kojoj migranti slusaju da srbi piju muslimansku krv ujutru je tako uradila.migranti su napravili vrlo malo krivicnih dela
@gooUser1567023151 u poredjenju sa fbh i srbijom vise su krivicnih dela napravili u malenoj fbh u kracem intervalu nego u srbiji.dal kad vide te dzamije u tolikom broju se opuste,sta li je.opet kad neki alzirac ili ujgur u evropi vidi toliko dzamija,da je na teritoriji koju kontrolisu muslimani itd zaigra mu oko srca.u srbiji su mirni ko bube i treba praviti razliku od arapa koji su uglavnom neradnici,dezerteri,talog od bangladesana ili indonezana koji su mnogo vredniji,kulturniji itd