Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek odraduje svoj posao sto je zaista osvjezenje, hvala mu na tome
Od mudrovanja nema ništa. Više uložite u regulaciju vodotoka, podignite riječne nasipe, očistite odvodne kanale, za ljetne požare kupite barem jedan kanader..., jer su ovo jedini načini suprotstavljanja prirodnim katastrofama...
Sta ti cikis na tome?
SDA HDZ I SNSD su najvece katastrofe koje su zadesile BiH....ova zemlja nema odbrane od njih.....
što krijete izjavu ministra za sigurnost bih, dok je na ostalim europskim portalima to glavna vijest. http://www.24sata.hr/news/u-zemlji-je-na-stotine-radikala-bit-ce-jos-teroristickih-napada-524755
.. a dze si mekta.. hoces nam to u spasioce otic :D
onih 100 mil. KM što su dobili za gradnju autoceste kroz hercegovinu žele preusmjeriti na neke sarajevske južne longitudinale. (čitaj zaobilaznice oko sarajeva). tu će napraviti 2 kilometra neke zaobilaznice za par mil., a ostatak će strpati u džepove.
Najveća prirodna katastrofa koja je zahvatila Protektorat je nizak NATALITET. Po tom pitanju NATO nema šta da traži ovdje su domaći jebači zakazali.
i na kraju nas uvijek iznenade prirodne katastrofe... -.-
Ma nemože se moj Mekta suprostaviti ni organizovanom kriminalu a kamoli prirodnim katastrofama !
ne blebeći, đe ti je auto?