Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne lazemo, ni ja ga u kucu ne bih pustio, a Srbin sam
Ma treba Vulina pustiti u BiH, sada kada vise nema imunitet, pa ga negdje "nategnuti" u sumi...
Ajd važi...
Smjena Vulina je pokazala kolipacna je Srbija i pokazala joj gdje joj je mjesto... Sada ta dvorska luda, sto se mene tice, moze lajati koliko hoce. Ovako besposlenog, pustiti ga u Bosnu pa ga naklofati!
I TEBE TREBA NA CRNU LISTU SVIJETA ZNA SE ZA ŠTA SE ZALAŽEŠ ISLAMIZACIJU BIH
Odlično Mehmedović zna našu političku situaciju. Za ovo treba saglasnost pa je ti Mehmedoviću izganjaj.
što miješate Hrvatsku sa ovom *iganijom iz Srbije, bez obzira na sve RS će se odvojiti prije ili kasnije, BiH nema budućnost
A koja je razlika između Nešiča i Vulina nikakva Jer kad je odobren ulazak onom advokatu Antonijeviću valjda je svima postalo jasno u kom smjeru radi.
Eto i šemsi se želja ostvari da vodi nešto u životu
Koliko god imao primjedbe na Mehmedovica i njegovovu bivsu partiju,treba priznati da je ovo u vezi zabrane ulaska Vulina odlican potez i drzavnicki za razliku od Bakira koji se samo bavi sobom i strankom,dok drzava propada.E zamislite samo koliko Bakir vise nema uticaja ni na koga kad njegov dobar prijatelj Al Sidi koji drzi SCC na Marijin dvoru i koji je profitirao preko nase drzave docekuje ministra Nesica u svojoj vili,a taj isti ministar konstantno radi na ponizavanju nase drzave,sramota.
Ima li kakve nove pameti u tim novim strankama? Ovakvih reagovanja smo se naslušali..
S T O P. ULASKU U BIH FASISOIDNOM. V U L I N U
Što se mali Slobo povampirio.Tako je i Slobo na Kosovu govorio.Kakav je rezultat te politike svima je poznat.Na Gazimestanu je uputio poruku koja je na kraju Srbiju koštala gubitkom Kosova.Samo srbi me mogu da peihvate činjenice pogubne politike srpskih nacionalosta.Rehabilitujući ratne zločine i zločince otvorili su Pandorinu kutiju.Epidemija nacionalizma u Srbiji nikad da se izliječi.Uvijek glume žrtve a nikako da se odupru zlu u sebi.Dijagnoza narod
A ovamo ce nazvat Vulina i reci mu da su to samo predizborne price i da mu ih neuzima za ozbiljno. Sikter Mehmedovicu, procitan si ti odavno.
Naravno, ta spodoba ne bi smjela da se pojavljuje u BiH.