Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sve treba pohapsiti i njih i vas politicare!!!! da djeci iz 5-tog osnovne date da vode drzavu ,vjerujem da bi bolje od vas to odradili.
Rolfo koje su to manjine?
Nema nikakve sumnje da sipu i osu kontrolišu genocidaši iz bg.Da bi Bošnjacima zamazali oči i da bi opravdali hapšenje heroja Nasera Orića oni su uhapsili par zločinaca iz streljačkog voda koji su ubijali civile.
Semso ako Citas mamaru ti lepenicku
nosiš ženske naočale i ti nekom pričaš o nečemu... seljačina...
Bitno je da se nasi politicari probude i ujedine. A srbi su se usrali jer ako pukne puska nema vise JNA i 50 000 dobrovoljaca i teske artiljerije protiv ljudi sa lovackim puskama. Genocidni narod mora platiti cijenu ubijanja civila na isti nacin na koji je Njemacka platila poslije rata tj. odrekla se nacizma i vi ce te velikosrpstva i cetnistva. Ako ne sad onda za 200 godina al tako mora biti.
HAjde ti nama objasni Mehmede,kako ste se ti,Lijanovic,CAusevic,Budimir i ostali vojnici SDA spasili dugotrajnog zatvora,pa ste se nakon teatralnog hapsenja Sipe vec sutra nasli na slobodi?
A što li su tebe ono hapsili Šemso ?
U ono što sam siguran i kako stvari stoje, kada je sistem zaražen tada ne pomaže ni antivirus ili u slučaju ovom hapšenja, stvar koja je neophodna je restart cjelokupnog sistema.
Samo sjedište sigurnosnih agencija sve govori. MI smo KRIVI koga biramo
Jbg, to je taj genetski kod. Srbi preferiraju vojno-policijske djelatnosti, hrvati ekonomske a ove moje jadne bošnje te neke merhametsko-kahvupijsko-ubibogudane-piljarske. Nemojte sad da je nekom nešto krivo, već se latite knjige.
Koda mu je tom kruz brat :D
Očigledno da niti taj "operativac" njima nije neka bitna faca, jer da jest, on bi već odavno u Valjevu ( s ostalim četnicima ) bio .... ! ! ! ! !
nerado kazem ali da nije iz te partije ovaj bi mi jos i simpatican bio
ovaj Mehmedovic sve nesta nesta poceo predizbornu kampanju po zavrsetku izbora za naredne priprema kandidaturu za Bosnjackog clana predsjednistva lagano a nije ni on cist tu je on negdje sa ostalim pet deka.... jes da ke bake neprikosnoveni sampion al ima Bakira jooooj samo tako....
Šemso kralju dobre ti čale',aj ih sad vrati Dj Krmku :D