Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde bona HatiĐa, popela si se narodu više na glavu, sve nešto izigravate žrtve a svaka od vas ima stan u Tuzli i Sarajevu, velike šehidske penzije, pa i sama si rekla da živiš 'kao lord'. Zar vas nije stid Allaha i vaših poginulih sinova, bogatite se na njihovim mrtvim kostima!!
Tuzlak volio bih da ti se dogodi isto sve kao i zrtvama genocida da dozivis ama bas sve isto.Pa da bude tvoja cjela Tuzla,ama bas sve sto ocima mozes pregledati.
Mnogo sehidskih porodica koje ja znam nisu ostvarile prava cak ni za penziju, a o stanu da ne pricam. A i oni koji su ostvarili to pravo sigurno bi sve mijenjali za zivote svojih najdrazih. Ruzno je tako pricti. Ove zene su heroji, toliko je ponosa u njihovom glasu, nisu se dale pokolebati i naravno da ce dok su zive traziti da zlocinci snose posljedice za svoja djela.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Lahko je srat po svemu kad si bogat ko hatidza
Krstas, netrazi lafo dialog kada nisi realan. U takvoj vrsti dialoga postoje samo dva monologa i nista vise. Kada sam sebi priznas neke stvari dodji pricati ali pazi, ako osjetis i tracak mitomanije u sebi nemoj.
Seselj je pusten vani jer je pred smrt,tako da nece biti nikakve optuznice jer ce doticni u medjuvremenu umrijeti.Poruka iz Haga je da se zlocin isplati.
A za sta bi ga ti teretila?
Zbog ideologije koja je doprinjela da se desi to sto se desilo u BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
U Hagu se vrti lova a lova je najbitniji faktor svugdje u svijetu. Ovu ublehu su pustili da malo poljula politiku u Srbiji i da ne crkne u celiji. Da je sud karikatura jeste, boje sud na kojem parnica traje godinama, gdje se vodi racuna o godisnjim odmorima itd. Gori su nego tropicno predsjednistvo u nasem raju.
A kako je ,,Srpskim zrtvama"?Niko nije osudjen od Bosnjaka...TO JE SRAMOTA!!!
pa nije da ih nema ali u poredjenju sa bosnjackim srpske zrtve pises pod navodnicima
Cinjenica je je da mi svoje zrtve nismo,mediski bukirali i preuvelicavali...Pa iz toga proizilazi da ih nije ni bilo!!!Npr. kao vi https://www.youtube.com/watch?v=5Kwzon2ZgAM
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Davno sam ja kazao Sudovi se poigravaju sa žrtvama što krajni rezultat daje da oštećeni zauzmu poziciju Suda kao prijeki sud sobzirom da Sustvo nije u cilju koji nalaže pravednost nego je stalo uz zločin i jačega stime sav bjes žrtava koji je godinama usmjeren na presude nebili se ublažila nepravda koja je nanesena Sud daje pravo sebi da donese odluku koja je nesagledive prirode i koja će sigurno u daljem vremenu ne biti predmet drugih Sudova nego krajni ishod da žrtve take političko-Suske-zavjere budu i same zrtve istih. Ovo što se radi je van svake ljuskosti i krajne podmuklo djelo gore i od samog zločina.
Nije on Karikatura ....Hagom upravlja €uropa, moze se svakako protumaciti pustanje klovna Seselja,po nekim tumacenjima sto ga pustaju pa da diskredituju sadasnju vlast u Srbiji to jest Nikolica i Vucica, dok su im trebali po pitanju Kosova da odrade sto su odradili sad bi da im stvore neprilike po mogucnosti da sidju s'vlasti...To bi bila poenta €urope....!
Hagom upravljaju Ameri
Majke Srebrenice su jedini preostali pravni subjekt. Svi ovi sudovi naši i Haški su lažnjaci,poltroni politike.
Sto je ucinjeno, ucinjeno je. Nego do kad cemo mi ici unaprijed sa ocima okrenutim unazad? Hoce li to ikad proci.. Hoce li se ljudi ikad opametit i razbit jebene granice u svojoj glavi..
iluzionist: hoće doće i to vrijeme ali kad pravda bude zadovoljena.
Nije postao nego je uvijek i bio. Nije mi jasno kako Vi kojima je familija pobijena u "Sigurnosnoj zoni" vjerujete tim istim institucijama? Vi dragi moji Srebreničani samo i dalje branite Nasera Orića koji Vas je ostavio neprijatelju na tanjiru i daleko ćete dogurati. Boli ovaj sud i za pravdu i za vas, kako Vam to nije jasno više. Ovo je samo farsa da se ko fol neka pravda ganja, a u stvari jedina pravda koja postoji je pravda sile. Znači slabiji ga puši, i to je tako. Zato budite jaki pa će biti i pravde.
draga gospođo,ne samo haški sud, čitav svijet je postao karikatura, na žalost.
Kako je ,,dr.zgembo"?Sta ima u Tuzli?
plusaš : hvala na pitanju, evo osunčana Tuzla ima jedno 2 sata, lijepo je :) što i tebi želim, naravno, lijep dan i ugodan vikend