Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli Bakira ku?ac sto je bio genocid..Da ima sazaljenja prema borcima i poginulima omogucio bi bar borcima penzije bilo kakve
Kakav genocid, sud nije donio nikakvu presudu
@Elva 123 to je sve sto jedan neobrazovani mosnjak moze napisati, vjerujem da bolje argumente i nemate a hocete pred sudije haha.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja ne videh blesavijeg naroda :) Ovi vas jebu više nego oni naši nas :)
I sta onda? A zasto onda ne tuziti Hrvatsku? Izgleda hoce da bude na naslovnim stranicama. Sud je presudio, treba krenuti u neku bolju buducnost. Samo nas gurate u proslost, u jad i bijedu. Ne treba zaboraviti, ali treba krenutu naprijed.
Mehmedovic je u pravu, treba istrajati na pravdi i istini do kraja, ali to ne smije biti glavni fokus. Razvijanje ekonomije, poboljsanje zdravlja, napretka i srece za sve gradjanje treba biti glavni cilj vlade.
@dubrava1929 u pravu si, nema veze. napisah da to ne treba biti fokus vlade, a do sada je bio (prema clancima u medijama i izjavama nasih politicara).
Semsudine, a zasto ne pozoves Bakira da podnese tuzbu protiv Hrvatske???
Ove odmetnike netreba uopce slusati......
ali treba ispitati ko je odgovoran za neuspjeh prije
uvijek mi je bio sumljiv
dobro je sto ga bakir uklonio
ovaj bi se samo nesto tuzio
Pa dzaba i da podnese zalbu mislis da ce biti drugacije, samo bi se osramotili i narusili odnose. Svi bi htjeli para bez motike. Sad se sjetili kad im je zafalilo.
Stvar je vrlo jasna:Obnoviti tužbu.Srbija je stvorila RS,a može je i ukinuti. Ako to uradi,povući tužbu.
Gdje ce to bake uraditi, njegovi korijeni su tamo :)
Mislim da je velikomuslimanska politika pocela pucati po svim savovima . Sto ni za koga nije lose.
Ovom Semsudinu nije jasno , da je doslo vrijeme da muslimanski zlocini izadju na vidjelo .
Pa i oni koje je i on pocinio .
@malosutra633 Nemoj ti meni kole , ovo ono...nego , kreni s katarzom .
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sumljam da ce se to desit jer bi to ipad bio udar na njegovu babovinu (RS), to jest Alijinu zaostavstinu koju je on legalizavao u Daytonu. Ako se ovo ne desi (a po svemu sudevi, tesko da ce) treba imati u vidu da ce kad taj Bakir izgubiti vlast I onda mu treba sudit za veleizdaju.
Pardon, SUMNJAM! Bakir je najvece zlo koji je zadesilo Bosnu poslje Karadzica
a sto samo on moze tuzit a drugi ne mogu ,ko je to on ?on se ko nesto pita u drzavi?