Komentari (330)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoćemo munira da se javi ona ima bolji bmw od hatiđe
@KIKSERbabo Neka ima avion mjesečno, no to ne mijenja činjenicu da je jedna skupina u ime svih Srba počinila genocid i za vijeke vijekova nam ukaljala čast.
@RobertoCarlos njihov problem je samo sto su se uplele u team sa pogresnom strankom.. onom koja bi prodala BiH kakvu je znas za ono malo deviznog uloga u centralnoj..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Potrebno je očistiti BiH od ekstremnih vjerskih organizacija i stranaka, bilo da su one pravoslavne, muslimanske ili katoličke. Ali prije svega je potrebno protjerati njihove CIA financijere, za koje je dokazano da su poticali sukobe na ovim prostorima već početkom devedesetih. Sloboda svim normalnim muslimanima, pravoslavcima, katolicima, ateistima i agnosticima! Smrt američkom, britanskom, ruskom i turskom imperijalizmu!
Strane diplomate u našoj zemlji nazvala je "velikanima koji ubiru dobre pare na bh. sirotinji" Ma hajde molim te. Te strane diplomate plaćaju vlade stranih država, a ne BiH.
A Bakir troši novac bh sirotinje na beskorisnu tužbu.
Nevezano za temu, je li istina da su ova Mehmedović i Sadik Ahmatović cigani, to to sam čuo od pojedinih Srebreničana ?
Najcudnija je stvar sto srbi mrze starnce u Bosni vise nego iko,ali eto kad se Bosnjakinja ili Bosnjak okome na njih onda srbi na njih ne daju viknuti,interesantno mozda bismo ih stalno trebali kritikovati,tako bi srbi zavoljeli i americkog ambasadora
ne prtljajte bez veze ne znate koje Hatidza ni sta radi ona je za istinu o Srebrenici zasluzna vise nego ijedan bh politicar,a o njenom bogatstvu pa ja znam gdje ona zivi i tu nisam nikakvo bogatstvo vidio,ko voli neka ide pa neka provjeri.
@miljenko007 i kazem joj kad god je vidim
Poštovana gospođo svaka vam je na mjestu, neka ste rekli ono što mnogi izbjegavaju, a to je da su velike sile mogle spriječiti sve ove tragedije da su htjele.
Bas se iz komentara vidi onaj pravi bosanski mentalitet.Ogorceni, svi su nam krivi i niko nije prav. Sramota je pisati ovakve stvari napamet. Ova gospođa zivi u Srebrenici u kući u kojoj je živjela i prije rata i ne vozi ni biciklo a kamoli bmw-a, a vama bi bolje bilo da ste se udostojili nekada doći u Srebrenicu i obilježiti 11.jul, a ne iza računara napadati ljude bez razloga!!
@Serbon ovca je iz djeneta izasla a krmka je tvoja mama oprasila
Hatidza,ima mnogo Andjelija,Elvira i drugih koje su izgubile svoju decu,ali njih nema na televiziji,ne sastaju se sa predstavnicima stranih drzava,nevladinih organizacija,ne politicare. One oplakuju svoju decu same i same su u svom bolu. Nikada vas ni jednu nisam cula da spominjete druge majke,pa valjda su i one majke pa je bar vredno pomenuti to, ili sebi dajete za pravo da vi imate pravo na bol,a ''cetnikuse''i ''ustaskinje'',romkinje,jevrejke,nemaju.
naravno i majke drugih nacionalnosti.
želim ja tebi da se tako obogatiš...nejse, ovdje je profitirala grupa osoba, lično znam ljude koji su u isto prošli, žive pod stračarom, a marke donacije nisu lično slušao svojim ušima od dvije različite osobe, sa kojima sam dobar prijatelj, da su njihovi članovi u komisiji namještali po 10 puta donaciju za istu osobu. znači nije rekla-kazala, a one koji mi krenu sa takvom demagogijom, pljunuo bi u lice i ošamario, barem neka ostave cinizam na strani
A vidi bule...
Dodo na facebook dodao g. Moora, e Hatidža kako ti dolaziš do informacija.
je li ovo ona sto je na srebrenici zaradila dvije kuce u vogosci,terenca za sina,platu od 4000 km(kako sama kaze). i sada ona nekoga kritikuje
No Sikiriki ba,smjenit čemo i njega..😃
Sramota za zene Srebrenice...Vecina se obogatila kradjom i korupcijom na tudjoj nesreci. I ne znam ko njima daje prostor da izlaze u medije.
Šta kaže Munira zvana Brk i Krug99 i naravno Ramiz Salkić Lijepi ?