Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kružiš ko kiša oko Mostara. Kaži, taj neko ili neki imaju imena i adrese? Dosta te sa neki i neko. Ako nemaš imena slagao si javnost u BiH i vidi gdje si!
Svi oni koji se zalazu iskljucivo za prava Bosnjaka,sto se uglavnom ogleda kroz sakrivanje kriminala onih koji su Bosnjastvo godinama koristili samo kao masku za kriminal,su protiv multietnicke Bih,za koju je glasalo preko 60% gradjana Bih,na referendumu 1992.To su drugim rijecima kriminalni izdajnici.
Mehmedovicu kad ces odgovarati za prodaju oruzja u Tesnju i za zlocine koje si tamo uradio. Zubac se toga dotakao i sad se boris da se Zubac smijeni.
Semso brine samo o sebi a ne o narodu. Gleda kako ce se rijesiti Zubca da bi stopirao istrage koje se vode protiv njega.
hoce hoce kako nece. isto ko sto kod nas svi odgovaraju i isto ko sto si ti odgovarao za svoje mahane. Sve vas treba na bandere povješati....od sarajeva do neuma. Samo koliko vas je morali bi i uduplati :)
Sta je papcino seljacka kriminalna,strah te Sipe jer se zna za kriminal kojim si se bavio tokom rata,,mucio si Srpske i Hrvatske zatvorenike u muzickoj skoli u Zenici,krijumcario si oruzje po Tesnju.SDAovske sudije te oslobadjaju redovno,a nebi se ti sad digao protiv Zubca,cija biografija takodjer nije bas cista,da nije udario po kriminalnom ogranku SDA i po tebi.Tek kada ti zavrsis iza resetaka cobabine seljacki kriminalni, ova drzava ce da krene naprijed.
opet ti citas sabrane lazi Dobrice Cosica...............
Pokazace vrijeme sta su lazi,a sta je istina. Iz aviona se vidi da se ovome cobaninu hovno sledilo,jer zna sta ga cega uskoro.
Osjećat ću se nesigurno,kao i do sad.Eh gdje je sad stara,dobra milicija.Bili su brži sa fićama nego ovi sa golfovima.A bili su i jeftiniji,ćevapi umjesto dva cenera.
Pa i budalama je više postalo jasno da SDP i SNSD rade na uništavanju države. Svako ko je bio iole normalan otišao je iz SDP-a odmah za Komšićem. Ostali su oni koje je Zlatko uhljebio i kojima je svejedno za suverenitet države, samo nek' kapa.
Almir Džuvo, Fahrudin Radončić i Goran Zubac, tri psa i kriminalca
...paša moj, ti isto da ne znaš ko vedri i oblači sigurnosnim agencijama...
...hint...vidi tko je donirao opremu i softvere za prisluškivanje, tko je vodeće ljude školovao i gdje...taj vaš sda komitet za nacionalnu sigurnost isto skup picmajstora...
Samo SDP kopilad pohapsiti, oni zajedno sa dodikovom SNSD rade protiv Bosnjaka i BiH....SDP je produkt zlocinackog udruzenja SANU iz beograda, koje za cilj ima ukidanje drzave BiH i nestanku Bosnjaka
...ajde?
kad zavrsite da balite i pjenite obrisite se :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)