Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je najveci problem u BiH previse patriotizma.
Kakav patriotizam s 400km plate... Vi ste ga ugasili. Omladina moli boga da ode. Nek Bake ima patriotizma mi ne moramo. Imat cemo ga prema nekoj drugoj zemlji.
@dinodc Suština problema!
Najveci problem u zemlji je konstantan lopovluk SDA-SBB koalicije, ciji se lopovski porlthvat sakriva iz navodnog Bosnjackog jedinstva.
Ti si Mehmedovicu svoj patriotizam dokazao u ratu. Pokrao si silu novca od humanitarne koja je bila namjenjena tvom narodu. Dzaba ti je sad palamuditi.
Sta znaci patriotizam, da si lopov, gangster, kriminalac, pljackas, lazov, petljaros, otimac i sl.. Govnima u vlasti niz dlaku i bit pislusan je li to patriotizam, fuj
pročita čovjek par komentara i vidiš o kakvom zatucanom inat-narodu se radi da ti je muka...od glupog do najglupljeg... pa zaslužujemo li bolje... čak i kada bi se pojavila "pravedna i odgovorna vlast" sa čistim namjerama, morala bi "zaptom" i kaznenim ekspedicijama uvoditi dobro. Šemso je vrlo lijepo objasnio neke pojave, godinama je u opoziciji sa većinom u SDA... većina ne čita dalje od naslova, ni naslov ne razumije ali je važno da komentariše gluposti...
lijepi goli otok !
kakav skot i sljam nama prica o patriotizmu.....
Paje blo ti pasce mater buti ti patriota sa 326mara mjesecno. Samo za lijekove mi treba 100 maraka. TRI godine sam ratovo za sto.?????? SDA treba zajedno sa ostalim naconalistickim strankama zakonom zabranit i tkz lidere pohapsiti i na goli otok pod hitno.
@Gasilac Blago onom ko pameti nema pa mu citav zivot u veselju prodje. Ackosum kencino. 29 godina radnog staza majmune majmunski.Firmu prodala za marku TVOJA SDA . Dabodgada svakom ruka otpala ko glasa za SDA.
da niste pokrali 'boga oca', mozda bi i ostalo nesto patriotizma, ali ovako...
E moj Šemso ti govoriš o patriotizmu.Nemoj molim te.
Džaba mi patriotizam ako mi krče crijeva
@Eaglex govorim općenito da su se ljudi zabavili preživljavanjem egzistencijom u ovim teškim vremenima
Gospodo lopvi ubili ste hljeb u nama a kamoli patriotizam
kako će biti patriotizma za Bosnu kad u njoj žive Bošnjaci, Srbi i Hrvati??!!
stoko srpska i hrvatska i bosnjacka, vi samo vidite sebe i niko drugi vam ne valja, htjeli vi to priznat il ne, u BIH zivite, zivjeli ste i zivjet cete...republika srpska je sastavni dio drzave BIH, a hzhb je isto tako ali neformalni dio BIH. i ako xste zaboravili BiH postoji dugo vise nego sto vi imate pameti u glavi (mislim naravno na ove pojedine komentatore), i koji ne vidite dalje od svog nosa. asto se tice mehmedovica i svih ostalih politicara, boli njih neka stvar za BIH, i RS i HZHB...
..."patriotizam" je zadnje utočišta hulja. reče neko.
@commiemarshhal patriotizam..hrana za one praznih stomaka
Ех, како би се ми сами договорили без водећег слоја друштва, Јевреја?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)