Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prava stvar i treba ta govna zatvarat dozivotno jer sramote bosnjake zrtve ovog genocidnog rata. A imam pitanje za redakciju klixsa zasto nepitaju tuzilastvo bih zasto se nekaznjavaju srbi koji se nalaze u ukrajni na strani ruskih paravojnih snaga. Iz trebinja odakle dolazim ima cak 20 srba sto se nalaze u Ukrajni to svi znaju i pricaju o tome a tuzilastvo suti. Isto cetnicki pokret je jak u trebinju gdje paradiraju s unifoemama i oruzjem po gradu pitam se sta Sipa radi.
@samko.sakic1 jedino objašnjenje da njih podržavaju Sud i Tužilaštvo. Oni neće na svoje. I četnici se postrojavaju u BiH bez ikakvih problema.
@samko.sakic.1 Hvala bogu pa ih ima u Trebinju da se takvi majmuni poputbtrbr tamo vise nikad ne vrate
Eto konacno klempojedi i ostale kategorije vlaha mogu da odahnu. Osudjeni su oni kojo su isli pomagati druge na stranim ratistima. A kad ce se ravnogorski pokret pofatat i pogubit. To je zlo ko je treba ugasiti u ovoj drzavi.
Sta je oaudjen jebbo ti on mamu, izaci ce za dvije godine da siri svoje bolesne ideje po Federaciji
Pun je klix isilovaca
Pored ovih treba hapsiti i one što se postrojavaju u smrdljivim četničkim uniformama, a i one u ustaškim, sve su to neuki balkanski balegari...
kmeee kmeee
@bosIud1 jel' to novi pozdrav otekesitih nacističkih jajara sa tri zuba u glavi HAHAHAHAAHHA LJAKAS...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A ovi rumuni sto idu u ukrainu. Nevidjeh da je i jedan osudzen.
ahahaah rumuni ahahaahahahaaha
@semir.leon oni su ti na mami
Kako skacu na portalima kad se spomene Vehabija, a tek kad ga vide na ulici bjeze ko sejtani ,kako Allah uljeva strah u kostima i srcu sto modernim bosnjama sto kjafirima hahahaahahaahahahaahahahahaahahahahaahhaah tekbir -Allahu ekber
Hapsite i onog bolesnika Elvedina Pezica
@boslud šuti budalo
@KOKALOKOLA JEBBEM TI MAMU
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poturice na ulicu za brata turcina!
@lololol posto su srbi isti ko ove vehabije ti trebas da demonstriras za njih ista vam je matrica 90% srba i 0,05% takozvanih bosnjaka koji podrzavaju vehabije.
@sanko.sakic.1 svi ste vi bosnjaci takozvani
Eh sad će da državu košta dnevno 100km kao i svaki osuđenik...
vala bas............umjesto da rade nesto korisno..........na primjer kose travu.......ciste kanale.sade krompir....svaki zatvorenik......ovako im dodje ko' godisnji odmor
Neka ga malo nek' te 4 godine malo razmišlja ako, što bi rek'o naš narod ima sučim 😂😂😂😂😂
Za te 4 godine ( a sto posto ce izac ranije ) ce medju zatvorenicima sirit svoje bolesne ideje
"pridruživanje IDIL-u"... neostvareni san mnogih klixovaca....
OBJESIT GA ZA JAJCA NA SRED FERHADIJE
SMECE VEHABIJSKO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)