Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Durmo i Zilic i jos poneki iz RTV PRODUKCIJE uz njih su mogli postati hadzije, da nije bilo ovog brke, razvali im tal to zna cijela BHRT i svi sute, hajmo malo novinari navratite u SIVI DOM. oni nasi nesmiju da regnu, a bakir smije samo zugati na DODIKA. \"Pogledaj dom svoj andjele\"
Neka ga smijene odmah i zaradio je, nije htio da potpise ugovor bez tendera od 40 miliona eura za digitalizaciju BHTV sto je gospoda prije njega bila pripremila, fino se ljudi uklopili u procenat, a on dosao i shebao im posao. Da je potpisao mogao je i on uzeti dio kolaca i ostat direktor do kraja mandata
Kad vidim onogj Durmu (samo prezime govori) i onu njegovu kajmakli glavušu, odmah mi se sloši. Seljačina samo gleda koga će prevariti.
Tačno je da Agović smeta zato što je rasturio talove Durme i Žilića. Zašto se o tome šuti? Gdje 60 minuta da ispita kriminal navedenog tandema?
Šteta bi bila da državne televizije propadnu, a propadaju kod nas. Jer nesloga vlada u svim domenima. Gledam s vremena na vrijeme okupe se prestavnici državnih televizija u regionu i počnu pričati i laprdati kako su one važne radi nezaviznog i objektivnog izvještavanja. Jest to slučaj u nekim uređenim državama ali kod nas na balkanu nije ništa kako treba pa ni to. Većina državni televizija mislim tu i na Srbiju i Hrvatsku su pod nekim uticajem. Neke stranke ili ljudi. Baš kao što su bile i u Titino vrijeme. Kakvo bolan nezavisno izvještavanje i ta priča. E kad je već tako ja bi ih sve lijepo ukino i šta će nam. Samo bacamo pare.
Briga me za Agovica,ali nevjerovatno je to da nikom ne smeta Durmo Nermin koji je obavljao duznost VD direktora pod menaderskim ugovorom i to duzi period nego sto je to zakonski propisano.Isti je opeljesio PTT Inzinjering,odnosno,pokupio lovu koju je u to vrijeme placao UNPROFOR za iznajmljivanje zgrade navedene kompanije i krajem 92 brisnuo u Englesku iz koje se vraca naravno poslije rata.Uz pomoc sestre koja je siva eminencija u BH Telekomu mijenja radna mjesta i na kraju se udomljava u BHRT odnosno uz pomoc Marketinskog lobija koji predvodi upravo jegova sestra,a onda nezakonito zaposljava ogroman broj likova koji nemaju pojma sta rade na TV osim sto uzimaju platu.Mozda bi od Durme nesto i bilo da zna izvaditi casu iz usta
Opet ovog nesretnika smjejuju...ooooooooooj
Kriv je, 40 miliona nije malo, da je ovaj ugovor prosao, svi bi omastili brkove i napunili dzepove. E Meho, Meho hoces ti da kvaris talove. Priznaj da si kriv.
On je napomenuo da UO BHRT-a želi sve sagledati sa pravnog stanovišta, ne želi da žuri i daće Agoviću priliku da se izjasni o krivici. Cuj krivici.
E moj Žiliću, sheba te Meho ko malog majmuna, a mogli ste se pravo opariti ti Durmo i raja.
ubilo se za trznog centra, na super lokaciji uz samu glavnu dzadu
daleko od toga da je on kriv za sve ali najblize tome je reci da je upravo on taj koji je za svog mandata najvise s.j.e.b.o. televiziju
hahaha jao komedije, sad će agović bit kriv za sve. nije da branim agovića i nije me uopšte briga za njega. ali evo samo da napomenem da je deretić obični pijun politike koja ga je postavila na čelo bht-a sa ciljem da ga uništi ili da barem postavi \"svoje ljude\" i uspostavi kontrolu i proširi utjecaj željka kopanje i milorada dodika. uz sve lopovluke i \"štatijaznamštasvenijerađeno\", bht je i dalje bio barem relevantan medij. danas se deretić i raznorazni \"deretići\" nastoje nakačiti na grbaču svih ostalih da se prikrije nesposobnost/bezobrazluk uprave i nedostatak programa, jedino državne firme po diktatu \"kupuju\" reklamni prostor, jer bht danas niko živ i ne gleda, nemaju nikakav program, danas ih i lokalne televizije prestižu po broju gledatelja i količini novca od reklama.
jah, et\' ostali su kao neki kadar i nista nisu krivi.
eto sta ti je sandzaklija ne mozes ga se rijesiti isto ko ni zohara:) naravno da ne vidi smisao odlaska kad svaki mjesec za svoj nerad stavi par hiljada u dzep, pa bio bi lud kada bi otis\'o sa takvog polozaja