Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agoviću, sve je to krivično dijelo, ali novinari svih medija u BiH treba da povedu kampanju, prvo među sobom, pa dalje, da se oštro osude i krivično prijave političari. Ima li u udruženjima novinarima želje i petlje za takvim činom???Nema, ima straha - a strah je neznanje!
Govor mržnje je stil ponašanja političara na vlasti, sa ciljem eliminacije protivnika, te segregacije svoga članstva.
Sta nas briga za politicarima. Oni su takvi ,kakvi su,nekulturni itd. Zasto se oni ne ugledaju na nas ,obicne,postene,normalne ljude koji se na portalima ne vrijedjaju i ne koriste taj jezik mrznje.
ima li lijeka ? ja ga ne vidim vec 20 godina...
Mnoge stranice, koje obavljaju uvrijedljive izjave pjedinacu ne poznaju etiku.
kad bi govor mržnje bio kažnjivo djelo u bosni onda bi država trebala promijeniti naziv u kp dom bosna i hercegovina.
Dodiku dvije dozivotne plus 10 godina zbog nekulture.
Ali sa Draganom Mostarcem, Bakirom od Poljina , Voždom od Laktaša i vođom pokreta "Sve za narod" i ostalima koji nisu platili poreze na čelu. Ostala raja na začelje i neka čeka red.