Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekasno ???
jel oba bagera sefe ???
Lijepo , ali je sad po meni kasno... Trebala se civilna dobro ranije probuditi. Imamo replay Konjica u drugoj verziji...Nista od tada nisu naucili...
tad je bio Alija Tihic sad je neki drugi ali neefikasnost je ista
Slazem se. Znas li zasto? zato sto su im prva dva kriterija za zaposljavanje svima 1. rodni list 2.knjizica clana stranke 3.debljina novcanika. Znanje i iskustvo je na ko azna kojem mjestu... Dok se to ne promjeni (a nece tako brzo) opet ce doci neki drugi da nam "bude bolje" Kome je cekati neka izvoli, kome nije, camac gumenjak i naprtnjaca sa vodom treba uvijek da su pri ruci u ovakvim vremenskim prilikama...
Svaka čast...SVe pohvale!!!
Hajde da i ja jednom podrzim crvene kmere. Bravo za treceg najveceg lopova u BiH poslije Dodika i slucajnog, Ensada Karica.
Ne gledam ko je ko,jesul to zeleni , plavi ili crveni,gledam samo da je dobro za nas....Mada su se ovi svi pokazali dovoljno za svoj mandat,ali ovo je nešto sasvim (Y)
Wow!!! Svaka cast! Ovo je za nepovjerovati ...