Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PEDOFILI https://www.youtube.com/watch?v=MSq0BAZzHKg
Marš u pizdu materinu serem vam se u ručak sa muslimanima
Vidi pedofila, sexualizirali curicu od 6 godina sa hidzabom i mantijom.
Ohanite bolan sa bratstvom i jedinstvom!!! Neide to više. Dva puta smo vam pravili Jugu i u oba slučaja vam se učini da ćete nam doakati pa skočiste na leđa uz pomoć osvajača. Večerajte Srbe nečekajte !!!
SRBI SU DVA PUTA PRAVILI JUGU niko drugi. Muslimani i katolici su uvjek saradzivali sa okupatorima.
Čuj saudija i medinski ustav vrh demokratije. Propuh uhvatio efendiju.
Wow. Medinski ustav najgenocidniji. Citajte glupani Sure 9 jeste li normalni kakve lazi slusate. Sure Krava - antisemetizam. Islam ne samo da je kontradiktoran demokratiji nego i osnovnim humanim pravima. Bosni Islam ne treba. To sve iskorjenit.
Koje sranje. Po Islamu, nemuslimane treba porezovat ili ubit. Cekaj ti da se ovaj kreten i IZDAJICA Bosne osili. Islamski filozofi fino objasnjavaju kako treba lagat nemuslimanima - smjesit im se dok ne dodze vrjeme za potlacivanje i ubijanje. U Bosni se nikad nije slavila Hidzretska godina. Kakvo je ovo preseravanje sada.
Cazim Mimo Sahinpasic na aparatima
Kamo srece da ovo predje u naviku,htjeli ili ne mi se moramo uvazavati jer ipak zivimo jedni pored drugi.Gest za pozdraviti..
ISLAM ISKORJENIT - ISLAM NIJE RELIGIJA NEGO MUHAMEDOV SEXUALNI I GENOCIDNI KULT.
....svima koji slave hiđretsku novu godinu po julijanskom kalendaru ćestitam!
kako to
Večeras kod mog jarana hodže u Bijeljini dernek do bola, dolaze učačice Kurana iz Živinica Luuudilooo svi ste pozvani!
Mislim da je onaj sto je "priredio budala"....a "komsija" jos veca......jos malo pa ce kamenovanja zena da nam prodajete ko "normalne" "obicaje"..... mrs....
ValcerVoziDrva , hajd ne prdi , ti si svakako smor za zene , sa kamenom ili bez njega .
@gradimir grdamire...osim reci prdi jel umes jos nesto da kazes?.....do pre dvajs godina si se tukao za svinjske polutke....sikter stoko.....hoces slaviti kada nekome ko je narukvicu ukrao budu javno noge i ruke sekli?.... mars stoko poturcena primitivna........verovatno ti baaaaabo puno u u sobi prdio dok ti je hanumi njegovoj brata pravio......pravite od sebe ono sto niste nikada bili....
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Pozitivan primjer. Samo sto bi mene - i ostale ateiste - izbacili naglavacke. ;)