Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece ti medo nista, samo nemoj pokazivati strah, ako te zagrize ti nista, pravi se ko da se nista ne desava
@abassamjafpfqw Ako ti otkine glavu, ti se pravi mrtav.
@abassamjafpfqw Ma jasta, kad te zagrize i nogu ti otkine, ti samo suti i reci "izvini medo" i mozda te pusti nakon sto ti obije noge otkine... Nema razloga za brigu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kod nas vijest i čuđenje sto se medvjed pojavio na Kupresu. 3 medvjeda sjede u centru sarajeva i za to primaju i plate i niko se ne čudi. niko!
Vodim punicu na Kupres , obavezno...
Čuj ne znaju kako se odbraniti... Odnesi mu klopu u šumu. Nemoj mu dirati srndaća i divlju svinju... Normalno da će ti doći pred kuću kad si mu pobio svu hranu. I vuku također. Neće vuk jesti lišća, a srndaće i divlje svinje lovci pobiše za meze, a onda onakvi pijani i mahmurni oranizuju hajku na vuka, da tobože riješe problem koji su sami napravili.
E, kako čokolinda pomjeri granicu sad imamo i vukova i međeda. Imali smovi prije, istina, msnje!???
Ove međede treba provjerit. Da nisu čokolindini 'rvati kako je pomjerila granicu. Ako međedi navale, bit će većina na Kupresu.
Nažalost velik dio RH i još veći dio BiH se prazne od ljudi, a životinje se šire. Bit će nacionalnih parkova sve više.
Tako normalna pojava...pa u Koprivnici izmedju Kupresa I Bugojna je bilo Titovo lovište, sada napišteno a zvijeri ostale I množe se. Biće ih sve više I više!!! Živjele zvijeri!!
Šok i vjeverica
Pojavil se Kolinda?
Kolinda bi bila šokirana.
pa nije vukojebina neko znacenje na latinskom jeziku, nego je to tamo gdje ima vikova i medvjeda
To se Kolinda maskirala pa seta po Kupresu hahahahah
Rvacki međedi .
To su medvjedi hrvati sa kupresa, pitajte kobilindu
Pa udomite ih