Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBE NA VRBE SRBE NA VRBE SRBE NA VRBE SRBE NA VRBE SRBE NA VRBE
sta je ovdje uopste cudno,sve to znaju pametni ljudi koji cuvaju civilizaciju zato i jesu nabili tu sortu na 24% i drze ih pod kontrolom,eto ti hijene,otisla stoka u ameriku,pustili ga da se najede i slobodno hoda sa onom bradurinom i tanjirom na glavi,baca se po podu pet vakata a on u znak zahvalnosti hoce ljude koji idu na posao da pobije,treba ga umotati u onaj carsaf i vratiti na 24% pa ga objesiti za bradu hehehehehehehehe.....nema veze,sreca je da se zna kako vecina bosnjaka misli i sta su im potajne zelje,nemate sanse heheheheh
elhamdulilahi
narandžasto tako lijepo stoji vehbosima.
Imamo mi čitavih 24 posto BiH, sve medunjanin do medunjanina, nema veze što su im imena drugačija.
sta vam je ljudi, on je crnogorac... samo se rodio u sarajevu.. ide mi na tuki sto ga nama prepisuju.. kad zine nemoze 2 rijeci ubost kako valja
ZIVJELI SRBI:MUSLIMANI;HRVATI:ALBANCI;SLOVENCI;MAKEDONCI i svi ostali normalni:
Svaki normalan covjek se stidi budala iz vlastitog naroda.Da su svi muslimani teroristi a koliko ih zivi u zapadnoj evropi po tome bi svaki dan rokala neka bomba u nekoj metropoli.Imam dosta istinskih prijatelja medju svim nacijama posebno medju muslimanima i nikada nismo imali problema jer smo normalni.Zato vas molim nelupajte gluposti i ostavite se nacionalizma.Pretpostavljam da svi ovi koji vredjaju na nacionalnoj osnovi su teski kokuzi,pa je to jedini nacin da budu u centru paznje sa svojim glupostima.SAD JE 21 vjek majmuni! POZDRAV ZA SVE NORMALNE!
TERORIZAM je najpoznatiji BREND Federahirije.. Mile Dodice, imas puno pravo sto trazis raspad ove nakarade.. ko bi ziveo sa njima ovakvima... od sada imas moj glas!
ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM = TERORIZAM ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM = TERORIZAM ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM = TERORIZAM ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM = TERORIZAM ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM = TERORIZAM ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM = TERORIZAM ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM = TERORIZAM ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM = TERORIZAM ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM = TERORIZAM ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM = TERORIZAM ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM = TERORIZAM ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM = TERORIZAM ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM = TERORIZAM ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM = TERORIZAM
ma nego sta.. on je nevin ko i svi vi miroljubivi \"iliri\".. vjerovatno mu je namesteno.. a vidi ga kaki je.. ko da je iz avganistana doso.. pravi \"ilir\"
ponos nase BOSNE @Živko Jošilo oližeš mi fistulu
dobro ste upakovani i ušuškani u 24 %. ne ide vam geografski položaj na ruku nikako. krst krst ljubi :) to zapamti
PRVO CEMO SESTRU DA TI KO*LJE*MO !!!
Bošnjaci, ili se krstite ili se selite !
Bošnjak,sada svjetski priznati terorista, teroristička Federacija BH leglo terorizma i primitivizma A oni bi u Evropu:))). Nikad više zajedno!!!