Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudski šljam koji ne zna šta će od života, pa poseže za primitivnim načinom izražavanja, a ne zna da ga čekaju rešetke ili u najboljem slučaju kopanja kanala za cca 10 km :)
Već sam ti dole odgovorio, džamija Begsuja kod srednje uvijek bude puna, čak se ljeti izlazi i klanja u avliji, Riječka džamija kod pijace nije još zvanično otvorena, tj.nije bio proklanj džamije, a treća još nije izgrađena, nisu popunjenje zbog brojnosti, nego je stvar koliko ko vjeruje i ide u džamiju, uopstalom u Zvorniku su bile tri džamije prije rata, zašto i sad ne bi bilo tri džamije, a ona crkva što se gradi na ulazu nije nikad bila tu, nemam ništa protiv, ali su to činjenice.
ti brojiš krvna zrnca, znam ja da bi ti volio da je ost'o parking umjesto Riječke džamije, sve je stvar potrebe, u te tri džamije može stati najviše 200 ljudi, a koje je po tebi mjerilo broj ljudi = vjerski objekat?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)