Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto kad tad, jedni pozele prevlast i moc nad drugima na odredjenom prostoru. To je tako otkako je svijeta i vijeka.
Najvise dizu tenzije oni koji u Boga ni ne vjeruju , kao sto je Komsic ili socijalist Dodik , sto se teligije tice , sve ce se monoteisticke religije ujediniti , jer je broj ateista sve veci , pa nema potrebe imati vise religija
Zaista ? Cim se skupe zajedno religijski lideri vazda se neko okrene pa opleti po ateistima. Covjek kao bice je proklet i naopak , ne moze bez rata i mira, kavge i druzenja, djavla i boga. Vazda turmoil…, valja vladat sa mentalnim talentom, al’ zato nije dovoljno postovati samo i iskljucivo ni Bibliju , ni Kuran ni Marxov Capital ili bilo koju knjigu toboznjeg znanja i zivotnog recepta. Uska su ljudska bica, puno uza nego sto bi mogla biti, puno uza nego je potrebno da budu.