Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plata učitelja cca 450€...i šta bi mi mogli zaključiti o ovom društvu...??? Tako smo jadni da se nema šta osim svi da preživljavaju od 15_tog do 15-tog...
Hocel otici i na priznate univerzitete- Kiseljak, Busovacha...
Sto se tiče naše djece odgovorno tvrdim da im nema premca u znanju u cijeloj Europi,eh problemi se jave kad se skolovanje završi jer nema posla,ne moze doci inteligentan decko ili djevojka ako nema ko da ga pogura.Tu mi najvise kao drustvo u cijelini pravimo greske.
@Volimkadnistanevolim zanosis se, nas uce ne bitnim stvarima. Nas sistem nije prilagodjen sistemu u Londonu, Indiji ili Japanu koji je jednoobrazan. Mi nismo konourenti kada zavrsimo skole nikome
@Volimkadnistanevolim joj kad ovako ljudi izvale ‘odgovorno tvrdim’.. povraca mi se.. jesmo najpametniji smo, dolaze svabe i amerikanci da rade u nasim firmama masovno.. cak i peru guzove nasim penzionerima u starackim domovima.. inteligentni smo to je cudo jedno.. ‘odgovorno tvrdim’..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I tu će "nasumice" izabrati djecu uhljeba