Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle drage dame "Dan žena" se obilježava protestima i borbom za bolji život žena u preostalih 364 dana a ne lokanjem po kafanama i čekanjem da vam se da jebeni karanfil.
sjede dva drota u kladionici i igraju bingo...pita ovaj kolegu sta je uzeo zeni za 8 mart...a ovaj mu veli...uzeo sam joj iz torbice 100 maraka da imam za binga...
SRETNO DAME/Imala neka žena sina, jedne godine on se oženi se on i dovede snajku u kuću. Prvo jutro piju snaha i svekrva kafu, i svekrva kaže: -Da ti kažem odmah na početku - ja ti tako ujutru ustanem sednem da pijem kafu i ako zakačim karanfil na levo uvo, ne diraj me i ne govori mi ništa jer sam mnogo ljuta i nervozna. Ako je karanfil na desnoj, dobra sam. -A ja ti ujutru ustanem - nastavi snajka - istuširam se, drmnem dve-tri rakije, i jebe se meni na kojoj ti je strani karanfil!
Fali neki performans za 8 mart. Nesto istorijsko. Ako mene pitate ja sam za javno spaljivanje grudnjaka kao podsjetnik na feministicki pokret 1963 :). SVIM PRIPADNICAMA LIJEPŠEG SPOLA SRETAN 8 MART.
Tu sam zbog dvije stvari,zelim da cestitqm 8 mart svim djevojkama,zenama,bakama, ali i da piitam sta povodom 8 marta imaju da kazu pezici ,bvlgari i ostaliii mega strucnjaci. *_*
drage naše nek vam je sretan vas dan :)
Jedna drzava ,nacija ili narod mogu svoj standard da mjere po polozaju zena u tom drustvu. Sto zene i imaju veca prava ta su drustva naprednija.
primjetio sam od jucerni komentara da su na klixu 80 do 90% muskarci i to ce se opet primjetiti na komentarima.
1 timotej 2 ,12-15 Žena neka u miru prima pouku sa svom podložnošću. Poučavati pak ženi ne dopuštam, ni vladati nad mužem, nego - neka bude na miru. Jer prvi je oblikovan Adam, onda Eva; i Adam nije zaveden, a žena je, zavedena, učinila prekršaj. A spasit će se rađanjem djece ako ustraje u vjeri, ljubavi i posvećivanju, s razborom. Pa budite vjernice ????
u islamu je obiljezavanje ovog praznika zabranjeno, tako da muslimani i muslimanke ne bi trebali slaviti ovaj praznik
Svim srpkinjama sretan 8. mart, hrvaticama sretan 8. ožujak, a muslimankama sretan 20. jumada al-akhirah.
Većina Klixovaca će čestitati majci, djevojci, sestri, babi, tetkama i onda doći ovdje prosipati uobičajenu mržnju prema ženama i šovinizam koji je na Balkanu neodvojiv dio zaostale tradicije.
1.3. ...sad kao sve je nasilje... 2.3. ...feminacisti... 3.3. ...oće jednakost neće u vojsku... 4.3. ...a sise na izvolte... 5.3. ...žensko za volanom... 6.3. ...pa što ne prijavi... 7.3. ...silikonske starlete... 8.3. ...SREĆAN 8. MART , DAME! ♥️ 9.3. ...sama je tražila...