Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan praznik svim Srbima
Sretan praznik svim romima, ali isto tako srećan praznik svim pravoslavcima odvojeno od mene, jer kad ovakve komentare procitam, vidim da BiH nije n "m" od multietnicke.
Nažalost još uvijek se nije sprovela aplecija Sejdić - Finci, čime bi Romi imali mogućnost da kao i ostali narodi ili manjine delegiraju svog kandidata za 4. člana Predsjedništva. Neshvatljivo je da u 21. vijeku u srcu Europe ima jedna država u kojoj čovjek ne može da se kandidra za najviše državne funkcije samo radi toga što je Židov, Rom ili Galijan.
Ulazi Ciga u ordinaciju, i sa vrata kaže: • Doktore, treba mi potvrda da ne mogu da radim. Doktor pita: • A šta ti fali? • Pa ta potvrda!......pa svakako gdje bi mi bili bez njih/ja jicno sam vezana nes emotivno za DJURDJEVDAN da nisam sa onom koju volim
Jučer me pozdravlja gospodin, rom, pred svojom kućom koja je najveća u ulici.
Ko to tamo peva
Romi da imaju kulturu nebi bili romi...
Kakva je situacija sa ROmima u BiH ? Glede jednakosti da li mogu biti kandidati za Predsjendika BIH na predstojećim izborima ?? Zamislite jezivih krikova da neko zabrani HRVATIMA da se kandiduju za Predsjendika ?? Romi imaju i presudu suda za ljudska prava u Strasbouru al NEKO NEĆE, ne zna se ko. PA Čitavom parlmentu BIH po 100 000 KM kazne pa će se znati KO NEĆE. Ovako ROmi mogu biti samo kandidati u Dalidinim monstiranim optužnicama.
Pa i Duduk je po porijeklu Rumunski ganci😂
95% roma nosi imena kao sto su Suada, Mehmet, Azra isl. sto znaci da sh romi Bosnjaci.
A što nisi malo zavirio u batkoviće?? 😉 Ili su tamo nebeski svrBi??
I KAZE ZIVI ZAJEDNO MA ZIVJELA RS I MOJI SRBI STVORILI SMO JE KRVLJU KRVLJU IMA DA JE BRANIMO A KOMSIJE BAR VAS 30% GLABNITE GA A OSTALI NORMALNI NAROD ZIVI BILI
Romska kultura😀
Sretan praznik Romima! Da vas malo vise postujemo i malo manje omalovazamo!
Djikani slave dva praznika danas
ovo na slici je Meksikanac a ne rom
sretan praznik...bez vas nema veselja
pusa