Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČOVIĆU, SAMO BLOKIRAJ, IMAŠ PODRŠKU OD SVIH HRVATA! Rahat patnja pa ko duže izdevera!
Ja sam se prijavio za glasanje u Ambasadi BiH u Zagrebu i na dan izbora ambasada je bila zatvorena. Nisam obavješten da sam automatizmom prebaćen na glasanje poštom. Glasačke listove ipak nikad nisam dobio. Izbornu komisiju sam zvao na dan izbora da ih pitam zašto nisam obavješten i javili su mi da je ambasada odgovorna za obavjestiti ljude na vrijeme o tome da li će izbori biti održani u ambasadi. Danas sam zvao ambasadu BiH u Zagrebu i rekli su mi da je izborna komisija odgovorna.
Gospođa u ambasadi me je takođe upitala da li sam normalan, nazvala moja pitanja nenormalnim i sugerisala mi da se saberem i popijem kafu. Nije mi htjela reći svoje ime i prezime.
Ponistiti izbore. Medjunarodna zajednica treba da zabrani SNSD i SDA zbog izborne kradje.
Klasicna kradja bila to i najveci levat vidi.
samo Covica treba propustiti 🤣🤣
Sastav Predsjednistva BiH: Dodik, Dzaferovic, Komsic...Lud, zbunjen, normalan
najveca laz sto postoji
Ala su rekli.. :)))
Ponistiti izbore. Medjunarodna zajednica treba da zabrani SNSD i SDA zbog izborne kradje.
....i HDZ.
Hehehehehe, nestalo 35 tona glasackog materijala prije 3 mjeseca pred komisijom. I sad se ovi prave pametni.... pod parolom: " neka institucije rade svoj posao" ....