Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pipo fali tebi tački u glavi .... a ne samo tebi več i tvojoj bratiji genocidnoj
ne slovi se tacka nego tocka!
Genocidaš,providan si i tačka.
Jer ako hoce digitalnu televiziju nek plate harac i tacka i sve.
Samo vi zlocinacki servi se bavite historijom i tacka a sta ce nama historija nama pocinje historija od 1992. i mi racunamo vrijeme od 1992. i tacka i pisemo sta hocemo i kak hocemo i nasi intelektualci pisu novi rijecnik i novu historiju i novo sve i tacka i sta ce nam starudije i tacka!!!
Kad gdin Klinton moze izmisliti naciju i jezik moze i nac neku crkvu i tacka!
Gdin Semir ce da nadje nasu crkvu bosansku i tacka i gdin Klinton to na cnn i tacka!
Ima u Bihacu dzamija bila crkva al katolicka i tacka nase su bile slabijeg materijala pa nestale i tacka od papira a papir kad pokisne organska materija i truhne i tacka!
Kad bi srusili neku dzamiju nasli bi sigurno nasu crkvu bosansku ispod al kak sad rusiti grijeh i tacka i sta ce nam crkva i tacka i mi smo se toga odrekli i tacka i jedino ispravno je islam i tacka i tako nam rakli kad smo ono konjima na repovima i mi znamo kak je konjima na repovima kad ti tu nesto kazu ostaje for ever i tacka!
Vidjeh na jednom portalu sliku onog Nusreta Imamovića iz gornje Maoče, ljubi ga nana onako ružnog.
Nasa crkva bosanska ima u nasim glavama i tacka! A nema jos crkve i nema biblije i nema knjige i nema jezika pa sta tacka bice kad gdin Klinton to nadje i nadje jednog istinskog patriotu i intelektualca koji ce da napise bibliju i nadje ostatke crkve i nadje jezik i nadje sve i tacka. Mozda ce to da bude gdin Semir i dobije Nobelovu nagradu i tacka!
A sto joj nema nigdje traga pa mi smo se skupljali u piramidama i tacka!!! A sto nemamo Biblije u toj crkvi, kak cemo imati kad gdin Klinton jos nije pronasao a kad pronadje vidjecete vi svi svog zlocinackog komentara!
ti si bolestan idiote
Nasa crkva bosanska kak se neko usudjuje da kaze da to ne postoji kad postoji i to nama licno gdin Klinton rekao i tacka!!!
Mi smo nastali konjima na repovima i nabijanju na kolac i tacka!!! I haracu i zulumu i tacka!!!