Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa karadic je mislio slomiti i izbrisati sa mape Bosnu za sedam dana pa mu nije uspjelo sada truhne u zatvoru
miroslave mrs u p.icku materinu i ti i tvoja MZ , JA I MOJA BRACA NECEMO DOZVOLITI CIJEPANJE BIH, KAO STO GA 1992 NI MOJ OTAC NIJE DOZVOLIO.
Mislio sam u drugom djelu na Serica i njegovu bradatu bratiju.
@nocna_mora nije Tihomir naivan. Placeni lupez Beograda i Zapadnog Mostara da napravi haos i potpise neki stetan sporazum po Bosnjake a kojeg bi oni morali ispostovat. Tako je i Ilija potpisao 1993 za 33.3% teritorija pa su morali povuc ARBIH na granice od 51/49% dvije godine kasnije. Ipak ja vidim IZ kao jednog od napadaca na drzavnost Bosanske sekularne drzave. To je zajednica koja svoji postupcima i zahtjevima podize tenzije ne samo Hrvata i Srba vec i nas koji njega i njegovu ideologiju ne bendamo ni dva posto. Osim toga to je lik koji se ni jednom direktno nije obratio islamskim radikalima sa porukom da nam je Amerika saveznica a ne neprijatelj. Takva poruka bi poslala jasnu strategiju Bosanskog vodstva da ide u progres i integrira narod sa zapadom. Umjesto toga on po svijetu baljezga demagogiju koju niko ne zeli slusat. To su nasi veliki problemi. Nase bolne tacke i nase najvece slabosti.
O cemu ti govoris psu jedan.Beograd igra konstruktivnu ulogu ili Srbija se ponasa odgovorno prema krizi u BiH i salje prave poruke.Iz tvojih poruka se jasno vidi da si vec dokazani neprijatelj BiH.Takvom politikom u BiH je neizbjezan rat koji se nece moci lokalizovati.On ce se veoma brzo prenijeti na tlo Srbije.Upravo zato vi se i zalazete da smirite situaciju u BiH ali na stetu Bosnjaka.Oci ste uprli u glupog i naivnog Sulejmana Tihica psa kao sto si i ti kako bi Bosnjaci prihvatili neki minimum koji bi ih doveo do nestanka.Pas Sulejman Tihic je vec kapitulirao i pristao na Dodikovo insistiranje na ppregovore bez uticaja predstavinka MZ.znaci politika u BiH se vodi kako Dodik hoce i to mu dopusta OHR i MZ,kao sto mu dopusta na majcinski odnos prema zlocinackoj kobiletini Biljani P.Bosnjacki lideri bez reakcije na takve pojave pozivaju ga da da svoj doprinos stabilnosti BiH koju,kako on kaze,mrzi.
odnosi se na prvi post
onda mu se srpski PC pokvario, otisao srpski BIOS u PM
@PC...kako bolan u BJELORUSKOJ nema desavanja pa tamo ako nema sranja ja neznam gdje ima..... sta vam je ljudi kakva ocjepljenja i sranja..nama je jedini problem kako ove sumske divljake priritomit i dovest ih u cviliziran svijet a ostalo je lako....
OKEJ. Eto vjerujemo vam i ovaj put. hahhahhahhahhah hahhahhahhahhahhahha
Tako ste pricali i za SFRJ.
Miroslave, molim te nemoj je ti braniti
ma bogati, svaka cast da vi to necete dopustiti.Ko vas nezna skupo bi vas platio
meni su se braco ovih dana otvorile oci, shvatio sam da od velikosrbstva imam samo cir na dvanaestopalacnom crevu, shvatio sam da su Zvezdan Misimovic, Nemanja Supic i Ninoslav Milenkovic buducnost Srba u BiH i odjednom se puno bolje osecam otkad mogu slobodno da uzviknem: Napred nasi Zmajevi, ima nas Srba koji navijamo za nasu domovinu Bosnu i Hercegovinu i sve nas je vise svakim danom. Ovi moji prijatelji velikosrbi svi imaju neki izgovor za subotu uvece, garantujem da ce svi gledati utakmicu i koliko god se trudili da mrze BiH nece im uspeti. Mene bas briga, ja sam se oslobodio okova velikosrbstva.
VI NECETE ? ne, ne , MI NECEMO DATI ! dok god je nas ...
Ajde Lajcek ne seri ti si pokazao ta si znao a i oni prije rata su govorili da nece biti rata pa sta bi svi su bili razocarani i Bosni udarili embargo da je sto vise sataru.Ti sto kazes treba objesit macku o rep a mi se lijepo spremit da opet nebudemo iznenadjeni i dozivili jos jedan genocid u kratkom vremenu.Ovi nasi politcki hajvani trebaju jednom lupit sakom po stolu toj kurvi od evrope i eci ili mnjaj ustav i pravte drzavu o mjeri svakog Bosanc ili ce teopet bii risiljeni da ucestvujete u ratu koji je izgleda nezbjeza.