Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medjunarodna zajednica je jedna MAFIJASKA organizacija koja ne dozvoljava dogovor ni jedne strane. Ako bi se strane (srbi, hrvati i muslimani) dogovorili, a ja mislim da se mogu dogovoriti onda bi MZ izvisila i nebi imala svrhu postojanja, to im je jedini cilj. Da MZ toliko mari za sve u bivsoj JYUGI, nebi ni pocinjali rat. Ta ista MZ i dan dans javno zali sto su se Cesi i Slovaci razisli bez ispaljenog metka, jer im je ostalo hiljade i hiljade nezaposlenih tzv.\"MIROTVORACA\" i izgubili trziste za zapadnu demokratiju koju jako dobro naplacuju.
BRISETE NEBOSNJACKE KOMENTARE !!!
Da,Ali u tome broju Stanovnika ima i Srba pravoslavnoga naroda,a ne samo-Muslimansko,koje Ti,itekako podzavash pa i Mz-a,A taj narod nesmijete da zaboravite !!!
SIKTER MUFLJUZE.......vi da ste na strani postedili bi nas ovih lo-pova i seljacina u vlast koji iz dana u dan pokusavaju razbiti i podijeliti ovu nasu jednu jedinu i najdrazu domovinu BiH !!!!! Vama stalo do stanovnika.........vama je stalo samo do vasih silnih benificija i ogromnih plata.....koje ne zasluzujete ni sekjunde......uostalomn postali ste beswpotrebni ovdje......kao sto glavni krkan rece.....ne znam samo sta cete nam ......sto prije odete svi .....prije cemo rijesiti status ove nase domovine i rijesiti se jednom za svagda ban-de cobansko separatisticke !!!!!! Ovo sa vama je samo mrcvarenje.........SIKTER I VI I VASA BRIGA !!!!!!!
Međunarodna zajednica dosad je bila na strani jednog naroda, nas Bošnjaka, smjenjivala ostale (Srbe i Hrvate), donosila zakone koji su štimali nama, ukidala nadležnosti manjeg entiteta, ali se to sad mijenja. Dodik je potrošio pare i izlobirao svašta nešto, a i Hrvati, ko zna, možda preko Švaba ili Vatikana. A mi smo sami krivi što nismo napravili pravu državu, imali smo vremena 15 godina.
nazalost, stanovnika u bih je u vrh glave 20%. ostalo su ovce u svojim torovima.
Inzko zar i ti u Ankaru...!!!??? a priznaj kako su tebe tamo uspjeli odvuc.