Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..al si ti jak i ljut !
kad fikret izace svece ovo biti srbija ZIVIO BABAO!!!!
I ovi protiv hadezenjara E moj Covicu ostaju ti jos samo Silajdzic i TV1
alo ba autonomasi, ko vas sta pita, nego tisina da ne bi Dudak gore red zavodio, al ovaj put cemo ga pustit s lanca pa nece bit fin ko prosli put, nece bit pjevanje o Aliji, iduci put cemo Vas zakopat pored Alije ko sto su se kopali zivi ljudi s faraonima :D
S.M.R.T. unitarističko- reketaško- fashističko- crnokošuljaško- mesarsko- staljinističkoj politici Zlajoglua Gulagumdžije i njegove bande koja je, uz blagoslov veleposlanika MajMoona, izvela državni udar! SLOBODA HRVATIMA!
Ko su ovi s.pci?
DNZ zeli dobro BiH i njenim narodima, bez obzira na vjersku, etnicku i nacionalnu pripadnost. DNZ zeli da se ubrza proces ulaska u EU, da se BiH posveti ekonomskom razvoju, napretku i prosperitetu!
-Poslije onih genocida zato je i cuvate ne zbog njenih muslimana Bosanskih ,sad i da hocete Europo nemozete i nesmijete je demontirati ,jer bi se u svijetu pojavilo na desetine takvih pokusaja !
@Fikret Ne sam Fikrete :) Tako je! Kad ne znas stas onda i svoju autonomiju podijelis. To je uvijek rjesenje, kad ti ne ide, kad drugi ne misle ono sto ti mislis, onda lijepo se separiras. Na kraju ces zivjet sam u dnevnoj sobi a hala ce ti bit necija. Separatizam bez granica :)
Kr.ete.nčine jedne, uvlačite se u pe.du onima koji su u.b.i.j.a.l.i vašu braću i si.lo.va.li vaše sestre. Gotovi ste, formira se nova stranka Fikreta Abdića, a vi virite iz g.u.z.i.c.a Klempe i Zlajoglua i uživajte!