Komentari (780)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je vidio rat taj ga ni ne zeli.
dok su podrzavali centralizaciju bih svaki njihov izvjestaj bio je udarna vijest,sad kad su promjenili misljenje,vijest stize sa danom zakasnjenja...............
Fakat mi nije jasno ko vidi hajra u podjelama! Jel' to na ovih skoro 200 ministar u državi na razno raznim nivoima treba dodati još 15ak! Pa ovo Ruska Federacja nebi mogla podnijeti
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
NAJBOLJE JEDINSTVENA BIH KAO STO I TREBA DA BUDE!! ENO HRVATSKE, ENO SRBIJE KOME SE NE SVIDJA!
dok su podrzavali centralizaciju bih svaki njihov izvjestaj bio je udarna vijest,sad kad su promjenili misljenje,vijest stize sa danom zakasnjenja...............
http://www.filmmakingreview.com/wp-content/uploads/2013/02/jon-voight.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
Dajte novi Rat, da nastavimo 20 Km od Banja Luke, da protjeramo ono malo Cetonja jos oko Banja Luke i par sitnih Gradova. 505 Buzimska Brigada, dika i Ponos Bosanske Krajine. Ovaj kvazi Mir , i Status Quo je samo vjestacki Mir. Rat nikad nije zavrsen, nego samo zaustavljen i Mir na Silu potpisan, to svako Dijete zna, jer su Cetonje 95 bili u potpunom Resulu.
Nemogu da vjerujem kakve ste BUDALE svi koji se raspravljate po forumima. Zar ne vidite da je to "NJIMA" i cilj. Umjesto da se razgovara na pauzama za rucak po preduzećima, mi se besposleni raspravljamo po forumima. E to "ONI" i žele jer samo tako znaju da će ostati na vlasti, HLJEBA I IGARA, a narod je bio i ostao ovca a fala bogu čobana nikad dosta bar danas ih ima, pa neka šišaju do gole kože, a VI samo glasajte i dalje svako za svoje umjesto ni za koga, ne treba ni izaći na izbore pa da vidim ko će da vlada kada izlaznost bude 0%.
Čekaju Bošnjaci, samo lagano, mi smo strpiljivi, ko nas dirne, zaebo se pravo.... TEKBIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo strpljivo jaro moj ;)
sve će proći ali bosna i hercegovina će ostati.bosnu dijele već 100 godina i nemogu joj ništa
Ne znam hoce li biti rata u Bosni i Hercegovini, al' sam siguran da nece biti mira dok sva tri naroda ne budu jednako (ne)zadovoljna.
Mislim da Hrvati treba da su najzadovoljniji,imaju najjaci standard zivljenja u Bih , a u Sa ne znam ni jednog jedinog da ne radi.To sto pricom o ugrozenosti u stvari traze 3 entitet i pripojenje Hrvatskoj je druga stvar,to ce da im prodje nikada.
ne može se bez krčmara račun praviti, a tako ni bez hrvata stvarati bosna...
uje zasto ste bjezali 94. od nas? - centralna bih cete gdje ste bile 95.? - bosanska krajina ono sto niste uspjeli u ratu.. pa kako mislite to u miru uspjet a?
'94 smo se pripremali za pobjedu u ratu. '95 smo vas spašavali u Bihaću (Srebrenica, II. dio). Ekonomski, jarane. Neum (luka), Široki (trgovina), Međugorje (turizam).
hahaha sta ste se? pripremali za pobjedu a? mislis amerikanci i njemci vas pripremali jel? a jest medjugorje turisticka sila haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bit ce rata kazu svi. A ja necu umrijeti od ljubavi nego pobjeci sto dalje niz ove proklete drzave. A onda neka je dijele kolko hoce i na koliko god hoce dijelova. Jednom se zajebao ,ostao i borio se za ovu drzavu drugi puta necu. Hvala joj.
Samo ogradjivanje u tor moze spasiti Hrvate i Srbe. Polako nestaju. Mogu ovako kmecati preko klix-a, ali na bojnom polju ne mogu vise proci sa brljom u ruci i Ray ban-kama kao manekeni. Samo nesposobni i potkupljeni bosnjacki politicari mogu im dozvoliti ono sto traze. A kakvi su fasisti kada imaju vlast - vec je dokazano! Ali "oni spletke prave, a Bog ih razotkriva i onesposobljava"...
Znam ja sta je fasizam. Snop i sjekira koja te "potkrati" ako si nesposoban. Pa kako cees nazvati zatvaranje u logor ljude koje su im odbranili porodice na pocetku rata, a poslije , u tim logorima, nece vjencani kum da te pogleda. Strah da ne prominira, da ga ne "potkrate" za glavu. Nazovi ti to kako hoces, bit sam objasnio...
Mislim da se nisam dobro izrazio u prvom komentaru. Nisam mislio da ih "neko" ogradi, vec da sami zele "svoju drzavu u BiH", pa da provode svoje zakone u istoj. Primjeri tih provedbi postoje i danas. Na fudbalskom turniru u Kiseljaku izbacena ekipa jer imaju igrace "balije", a "otvoreni" turnir je samo za Hrvate...itd...
franzk - Za pderluk obrati se Vasiliju. Kako vas je taj pomilovao odmah ste se pretvarali u pedere i genocidne četalje!
Mogu oni prizivati sta hoce..al nista od toga! Ko zelio rat, da BOG da mu u kuci bio i nikad ne prestao! i patio se i na ovom i na onom svijetu, ko nevine ubijao, djecu nevinu sakatio, roditelje im ubijao!!!!
a zasto bi bio treci entitet..jer ti tako kazes?
Treba biti jedinstvena Bosna i Hercegovina a ne svako da ima svoj kanton svako da ima svoj enitet..to nigdje na svijetu nema pa nek ne bude ni kod nas!
čitavom svijetu može pomoći samo neki ogromni meteor koji će nas sve satrati, pa da se konačno riješimo ovih političkih i svih drugih s**nja..
Zaboravite podjelu. Ratovat ce se do zadnjeg ali ni oedalj Bosne. Uskoro ce i ovo smece od tzv.federacije da se ukine zajedno sa krvavom genocidnom tvorevinom tzv.rs. svaki koji voli ovu zemlju i voli cinjenicu da je rodjen u njoj stat ce u njenu odbranu, svi drugi neka se zapitaju gdje ce...
sve dok ti i takvi ko ti se zanosite sa idejom kako cemo mi pobjeci ja se smijem grohotom, niko nece pobjeci u to budi siguran. granice ce biti zatvorene i evopa vise nece primati nikoga ta su vremena prosla. a drugo nekad smo bilibez oruzja i mentalno nespremni. to je sad malo drugacije jaro :)))))
Jao sto Klix sere. Pa kakva je ovo mapa? Gdje je Bosnjacko Podrinje i Prijedor? Sirite ljudi smutnju ovim kartama i jebete mame sami sebi.
ništa od toga ... puši te ga genocidaši smdri
@franzk ...tek sad da vidim da mi komentar nije citav ... u nastavu je pisalo genocidasi smrdi i rvati MRS u smrdiju i rvatsku ;) ako vam nije dobro u BOSNI I HERCEGOVINI !