Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NESPORAZUMOM JE ZAUSTAVLJEN RAT.-U STA SMO POTROSILI 20G MIRA?
Dan kad je BiH postala nefunkcionalna drzava. Cestitam ovim mtrvacima sto su nam unistili buducnost.
ja bih rekao da je bih postala nefunkcionalna tri godine ranije. a budućnost smo uništili sami sebi na prvim višestranačkim izborima.
zloboleon, sranjo i balija
deder hanuma oskrinji pendzer da unidje taze have.
e jete nas naguzili s Dejtonom. najduzi pornic od 20 god snimate s narodom.
Imidz govori dovoljno: gosp. Izetbegovic izmedju Milisevica i Tudjmana. Jedno je, takodje, ilustrativno u kakvo se situaciji nalazio gosp. Izetbegovic i Bosna i Hercegovina tokom pregovora prije i tokom rata. U razgovorima, gosp. Izetbegovic oslovljava gosp. Tudjmana iskljucivo sa "Vi, gosp. Tudjman", ili (rjedje) "Vi, Franjo", a Tudjman uporno ( i sramotno) bosanskom predsjedniku sa "Ti, Alija". (...kriticima Alije Izetbegovica i Daytonskog sporazuma)
yebo te gospodin izetbegović.
......ma pravi NESPORAZUM!
"20 Years after Dayton Implementation: Challenges and Perspectives" all is left..........NO PERSPECTIVES