Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka zahvale hdz-u i Grubeši.
ništa sledeću sjednicu vm u paketu turisti iz arapskih i eu zemalja
Turkovicka je glasala protiv odluke da vakcinisani turisti mogu doci u BiH unistila je glupaca turizam i nama u Sarajevu
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
ajdemo jedan lajk za adz
Tisuće turističkih djelatnika muslimana u Mostaru ovise o turistima koji im dolaze na izlete iz Međugorja. Vi muslimani sami sebe sabotirate, odbijate europske turiste i svojoj dijaspori nedate ulaz u državu zbog Arapa kojima ni jedna država svijeta ne odobrava ulazak bez viza.
Preko tisuću muslimana u Međugorje dolazi raditi svake godine, stotine bošnjakinja čiste sobe i pomažu u kuhinjama, stotine bauštelaca iz Zenice po Međugorju mole da im Hercegovci daju posla, skupljaju se na tzv. Alijunom trgu. Guglajte Alijin trg Međugorje, pa vi muslimani također profitirate od Međugorja. Ne mogu vjerovati da ste takve sluge Arapa koji vam odvode 100 žena godišnje. HDZ bi zapravo trebao dozvoliti ulaz Arapima je demografski uništavaju vas Bošnjačiće.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Covic se bacio na hotelijerstvo ali, u hrvatskoj. Tako da......
E stete, majku mu...A mozda su i ovi Saudijci mogli doci da vide to cudo, al ne dade im se...ncncnc..
Fiskalne kase zahrđale....
Super neka zemlja odmori od smeca.
Imaju problema sa Papom pa ih zapad zaboravio!
imal tu orapa
Pa ljudi otvorite nek dolaze turisti da dodju Medjugorje a onda ce obic i Mostar,usput ce nasut benzina negdje rucat popit pivu kafu moze i sok i svima dobro.Kako se mozete vise radovat tudjoj nesreci.Kazu ovako stari ljudi.Dabogda ja imo dosta a svi ostali vise od mene i miran komsiluk.
najgore je kad naucis da nista ne radis
Dabogda za hljeba nemali Pokrali ste sve sto se Gospe tice marke Niste uplatili Drzavi ! Pu gamad
Ma nema veze, sve dok čitamo naslove "U Hrvatskoj je triput više stranih turista nego lani, danas kolone kao 2019. godine"
Kaže Biserka, zaj..li smo turizam u jednom selu u Hercegovini... Hrkljuš
Imal koga na baš ćaršiji,mislim završilo snimanje 10u1/2 kablovi smotani,ekipa otišla
Čim su se džamije, crkve i sinagoge zatvorile to nije dobro...
Zato u Visokom krcato na Bosanskim piramidama ,a sudzuk ide pravo.
Zato u Visokom krcato na Bosanskim piramidama ,a sudzuk ide pravo.